Share
Ionuț Dancoș a obținut un nou titlul național la tir talere skeet

Ionuț Dancoș a obținut un nou titlul național la tir talere skeet

În zilele de 12 și 13 septembrie, Poligonul “Iosif Sîrbu” din București a fost gazda finalei Campionatului Național de talere skeet, seniori.

Finala seniorilor a fost câștigată de Ionuț Daniel Dancoș. Acesta, împreună cu sportivii de la CSM antrenați de Emil Marinescu, a cucerit și medalia de bronz pe echipe în întrecerea seniorilor. Felicitări profesorului de educație fizică din Dumbrăvița, care se menține la cel mai înalt nivel în lumea talerelor din țara noastră.

A fost din nou o concurență serioasă, iar Ionuț s-a bătut de la egal la egal cu sportivii de la CSA Steaua și de la Ploiești, reușind și de această dată să-și adjudece medalia de aur. În primele cinci trageri de 25 a doborât 116 talere și s-a calificat în finală cu cel mai bun punctaj. În finala de șase, Ionuț a fost din nou cel mai bun și a obținut titlul național.

Finala: 1. Ionuț Dancoș (CSM Baia Mare) 116 / 54 talere doborâte; 2. Etienne Islai (CSA Steaua) – 115/51; 3. Nicolae Zirina (CS Diana Ploiești) – 111/40; 4. Marin Matei (Steaua) – 110/31; 5. Andrei Năstase (Steaua) – 110/14; 11. Alexandru Medeșan (CSM Baia Mare) – 93 td; 19. Denis Lupșe (CSM) – 69 td.

Echipe seniori: 1. Steaua (Ghețu, Islai, Cărbunaru) – 345 td; 2. Steaua (Matei, Năstase, Honcioiu) – 312 td; 3. CSM Baia Mare (Dancoș, Medeșan, Lupșe) – 278 td.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu