Share
Ionuț Ciobanu, Minaur: „Puteți oare să înțelegeți atât cât un copil de 5 ani poate? Stați acasă!”

Ionuț Ciobanu, Minaur: „Puteți oare să înțelegeți atât cât un copil de 5 ani poate? Stați acasă!”

Primit la început cu oarecare rezervă de suporterii băimăreni, portarul Ionuț Ciobanu s-a impus destul de repede în echipa celor de la Minaur și e destul de apreciat și de tribune. Zilele acestea, ca toți colegii lui, se antrenează acasă și așteaptă cu nerăbdare să revină în sală.

Acesta a postat în 23 martie pe pagina sa de facebook o scrisoare destul de amplă cu un mesaj foarte ferm. O reproducem mai jos.

„Am aproape 2 săptămâni de stat în casă, alături de soție și de copil. Nu este ușor cu un copil de 5 ani, plin de energie, dar nu este nici imposibil, se pare. Am postat video-uri cu mesajul #StamAcasa, în ideea de a influența cât mai multe persoane să-mi urmeze exemplul.

Observ cu stupoare și indignare faptul că nu toată lumea ia în serios #StamAcasa – mă refer la cei care pot face asta, inclusiv la rude și prieteni, din păcate. Am câteva lucruri să spun și mă adresez acestei categorii de oameni, pentru că din cauza lor, la aceste aproape 2 săptămâni în casă vom mai adauga câteva, până se vor hotărî și ei să se/ne RESPECTE.

Așadar:

– riscul vostru este să ajungeți în spital, în cel mai fericit caz. În cel mai rău caz, este posibil să nu mai aveți loc;

– riscul vostru este să omorâți oameni dragi, prieteni, vecini, mulți oameni nevinovați sau să îmbolnăviți copii!;

– riscul vostru este să muriți!! Nu vă va omorî virusul pentru că așa vrea el, ci pentru că așa alegeți voi, prin neglijență, nepăsare, iresponsabilitate și inconștiență;

– fiul meu a înțeles că trebuie să stăm in casă, că trebuie să ne spălam des pe mâini, că o perioadă nu va mai merge la plimbare. Puteți oare sa înțelegeți atât cât un copil de 5 ani poate?? Aveți tv, internet, apeluri video, jocuri online, hypermarket online, etc. Este chiar atât de greu?;

– in final, vă dau o veste proastă: tot veți ajunge să stați undeva, fără a putea ieși. Priviți la ce se întâmplă ACUM in Italia, Franța, Spania… Alege să stai sănătos acasă, optimist și doar așa vei ajuta sistemul medical, economic etc., deci și pe tine!

#STAȚIACASĂ

Avem de ales între A LUA VIEȚI sau A SALVA VIEȚI, între a sta acasă 2-3 săptămâni sau dacă nu, prelungim existența acestui virus cu 2-3 luni, în cel mai bun caz, dându-i puterea de a mai lua vieți”.

R.H.

Foto: facebook Ionuț Ciobanu


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu