Share
Învinsă de campioană, Minaur încheie turul pe locul 4

Învinsă de campioană, Minaur încheie turul pe locul 4

La fel ca echipa masculină și fetele de la Minaur au mers, din păcate, la CSM București parcă dinainte învinse. Chiar antrenorul Costică Buceschi a recunoscut-o, mai diplomat, că am mers în capitală doar pentru „a încerca să ne facem jocul”.

CSM București – CS Minaur Baia Mare 30-21 (17-12)

În ciuda faptului că un sondaj de opinie printre fanii dintr-un grup de pe facebook arăta un optimism exagerat, aproape 70% considerând că Minaur va câștiga meciul cu campioana, cu adevărat puțini se așteptau să facem un rezultat pozitiv. Speranța venea de la meciul CSM-ului cu Buzăul, când moldovencele au fost foarte aproape să furnizeze surpriza, asta și din cauza formei mult sub așteptări a bucureștencelor.

Minaur a început foarte bine partida și în minutul 6 conducea cu 4-2. A fost însă doar un foc de paie, băimărencele făcând extrem de multe greșeli, în special pe atacurile poziționale, unde au ratat inexplicabil sau au dat mingea la intercepție. Dovadă că până la final mai mult de jumătate din goluri le-am primit pe contraatac sau pe faza a doua, extremele Radicevic si Mehmedovici marcând împreună 17 goluri. Am mai condus o dată, 5-4 (min.8), după care ne-am blocat și până în minutul 21 am mai marcat un singur gol și am ratat de 8 ori (15-6). Distanță de 9 goluri ce s-a dovedit a fi decisivă până la final.

Am început repriza secundă destul de bine, reducând de la 17-12 la 19-16, după care a început o nouă serie de 7 ratări și goluri primite pe faza a doua sau pe contraatac. La 25-16, în minutul 45, devenise clar că nu mai avem nici o șansă, motiv pentru care Buceshi ne-a aratat-o, probabil pentru prima dată în sezon, și pe Petruța Argyelean, cea care a și marcat un gol și care poate ar merita mai multe minute, pentru a avea șansa de a-și demonstra calitățile.

A fost un meci tern, fără prea mult handbal. Terminăm turul pe locul 4, lăudabil și nesperat din postura de nou promovată. Returul începe pentru Minaur duminică, 27 ianuarie, în deplasare, la Galați.

CS Minaur Baia Mare: portari – Medvedova, Enache, Nastasă; jucătoare – Lisewska 4 goluri, Rysankova 3, Tecar 3, Shteriova 2, Seraficeanu 2, Burlachenko 2, Cîrstea 2, Argyelean 1, Polocoșer 1, Taivan 1, Bondar, Lipară. Antrenor principal Costică Buceschi, secund Magda Kovacs.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CSM București Handbal


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu