Share
Informație surpriză de la fradi.hu – Minaur și-a stabilit ca obiectiv accederea în cupele europene

Informație surpriză de la fradi.hu – Minaur și-a stabilit ca obiectiv accederea în cupele europene

Seria amicalelor de pregătire pentru echipa masculină de handbal a CS Minaur Baia Mare a continuat joi la Budapesta cu două jocuri în aceeași zi, în cadrul Memorialului ”Konkoly Károly”.

FTC-HungaroControl – CS Minaur Baia Mare 29-26 (16-13)

Băimărenii au început timorați meciul de la ora 12.00, iar cu ajutorul paradelor lui Marián Zernovic maghiarii s-au distanțat la 8-3  și chiar la 11-4. Apoi au primit un șir de eliminări de care Minaur a profitat și a venit la 12-10, la pauză tabela arătând 16-13. Pe fondul unor noi eliminări la gazde Minaur egalează în debutul reprizei secunde (17-17), dar Fradi face un intermediar de 4-0 și băimărenii nu mai reușesc să se apropie la mai mult de 3 goluri până la final (29-26).

CS Minaur: Țenghea, Apostu, Ciobanu – Csepreghi 7, Botea 4, Nagy 2, Vojvodic 2, Bera 2, Căbuț 2, Kotrc 1, Haiduc 1, Coric 1, Cip 1, Bușecan 1, Brajovic 1, Buzle 1, Mureșan.

Site-ul fradi.hu furnizează și o informație surpriză, necomunicată până acum de conducerea tehnică a clubului, conform căreia obiectivul echipei masculine în sezonul viitor este ocuparea unui loc care să permită participarea în cupele europene.

Balatonfüred  – CS Minaur Baia Mare  33-30 (12-16)

Al doilea meci desfășurat în aceași zi (de la 18.30) i-a avut pe băimăreni în prim-plan aproape tot meciul. Botea & Co au făcut o partidă foarte bună cu echipa clasată pe 4 în sezonul trecut, la rampă ieșind din nou Tudor Botea, care a marcat 9 goluri. Minaur a condus în permanență până spre final, pe alocuri chiar și cu 6 goluri (15-9). Stefan Plantin a rulat din nou tot lotul, vrând probabil să vadă potențialul fiecăruia. Ultimele 5 minute i-au prins pe elevii antrenorului francez obosiți, la capătul celui de al doilea meci din aceeași zi. Maghiarii au revenit pas cu pas, au egalat și au câștigat în final cu 33-30.

CS Minaur: Țenghea, Apostu (un gol), Ciobanu – Botea 9, Csepreghi 5, Kotrc 4, Nagy 2, Buzle 2, Mureșan 2, Căbuț 2, Brajovic 2, Vojvodic 1, Bera, Haiduc, Coric, Cip, Bușecan. Antrenori: Stephane Plantin și Alexandru Sabou.

Rafael HEKMAN

Foto & info – fradi.hu & minaur.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. bot gros

    O echipa care nu e capabila sa organizeze un meci de prezentare in fata suporterior inainte de inceperea campionatului,are planuri de cupe europene ???
    Buna gluma,deocamdata sa incerce sa fie cu salariile la zi la inceput de campionat.
    In rest…VISE PLACUTE !!!!

    Răspunde

Lasă un comentariu