Share
“Cupa Minerul 2018”. cu participanți din ”Ellite class”

“Cupa Minerul 2018”. cu participanți din ”Ellite class”

Ajunsă la a doua ediție, „Cupa Minerul” la fotbal în sală se desfășoară începând de azi și până pe 29 decembrie în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”. La start s-au înscris 14 echipe din întreaga țară, în lotul acestora aflându-se și jucători de primă ligă, precum Cristian Bud, Paul Batin, Claudiu Bumba sau Florin Achim. Organizatorii au pregătit premii consistente pentru participanți: Locul I – 5.000 lei, locul II – 3.000 lei și Locul III – 2.000 lei. La acestea se adaugă câteva premii speciale recompensate cu cadouri din partea sponsorilor: Trofeul Alexandru Koller pentru cel mai bun jucător ● Trofeul Marin Sabou pentru golgheterul turneului ● Trofeul Vasile Feher – pentru cel mai bun portar. Suporterii care vor fi prezenți la competiție în cele 3 zile vor avea parte la rândul lor de mai multe premii oferite prin tragere la sorți sau în urma unor concursuri.

Arbitrajul va fi asigurat în ultima zi a competiției, la semifinale și finale, de către arbitrul FIFA Istvan Kovacs (recent promovat în Ellite Class-ul arbitrajului mondial), secondat de arbitrul divizionar Ovidiu Mazilu.

Accesul spectatorilor se face în baza biletului, care costă 10 lei, este valabil pe parcursul unei zile și poate fi procurat de la casa de bilete a Sălii Sporturilor.  Detalii amănunțite se găsesc  aici . (Rafael HEKMAN; foto arhivă)

Echipele participante au fost împărțite în patru grupe:

  • Grupa Viorel Mateianu:  Sebi Marc, Progresul Șomcuta Mare, Orient Fan Sport
  • Grupa Radu Pamfil: Amicii Turda, ACS FC Recea, AS GCI
  • Grupa  Lucian Bălan: FC Amicii, Il Calcio, FC Suciu de Sus, Minerul Baia Mare
  • Grupa Mircea Sasu: Sporting Recea, Redex, Power Satu Mare, Glory Days.

Programul complet al competiției:

 

 

 

 

 

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu