Share
În derbyul grupei C la baschet, sighetenii au fost învinși de liderul Phoenix Galați

În derbyul grupei C la baschet, sighetenii au fost învinși de liderul Phoenix Galați

După ce reușiseră o serie de 8 meciuri câștigate consecutiv, sighetenii au întâlnit la rând contracandidatele grupei valorice C la baschet masculin. În weekendul trecut au fost învinși de CS Municipal Tg. Mureș. Meciul din deplasare, cu CSM Phoenix CSU Galați a fost, așa cum era de așteptat, unul mai mult decât dificil.

CSM Phoenix CSU Galați – CSM Sighetu Marmației: 101 – 76 (51-26)

Chiar dacă Allan Thomas și Joshua Turner au reprezentat  din nou motorul echipei, elevii lui Emil Kosztelnic nu au reușit să facă față gălățenilor, suferind la finalizare, mai ales în prima jumătate a meciului, când nu au reușit decât 26 de puncte. Gazdele au avut și o bancă mai bună, care a contribuit cu 37 de puncte la victorie, față de doar cele 6 înscrise de rezervele noastre. Cei doi americani din tabăra maramureșenilor au marcat împreună 56 de puncte, Allan Thomas realizând și performanța de a fi jucat efectiv toate cele 40 de minute.

Sighetenii ocupă momentan locul trei în serie, dar au un meci mai mult jucat. În etapa următoare maramureșenii primesc vizita celor de la CSM 2007 Focșani.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu