Share
Handbaliștii de la Minaur  – victorii în Cehia, înfrângere în Slovacia

Handbaliștii de la Minaur – victorii în Cehia, înfrângere în Slovacia

Handbaliștii lui Raul Fotonea s-au aflat săptămâna trecută într-o deplasare în Cehia și Slovacia, unde au jucat 3 meciuri amicale, în compania unor echipe de primă ligă. Nu a făcut deplasarea Alexandru Csepreghi, care s-a întors de la acțiunea lotului național doar cu o zi înainte de plecare. S-a alăturat totuși echipei Călin Căbuț care, de asemenea, a fost la lot.

Băimărenii și-au stabilit tabăra la Kopřivnice, unde au și jucat primul meci, în 16 ianuarie, cu SKKP Handball Brno,  locul 11 în campionatul Cehiei (foto sus). Minaur s-a impus lejer cu 36-26, dominând partida de la un capăt la altul.

 

Pentru al doilea meci, trupa lui Fotonea s-a deplasat în Slovacia, la doar 120 de km de Kopřivnice, unde a întâlnit-o, vineri,  pe lidera clasamentului slovac, MŠK Považská Bystrica.  De data aceasta Minaur a fost învinsă cu scorul de 31-26.

 

Sâmbătă, băimărenii s-au întors la tabăra inițială, unde au jucat cu gazdele de la KH Kopřivnice, ocupanta locului 5 în liga cehă. După o primă repriză echilibrată, Minaur a reușit să se desprindă în prima parte a actului secund, câștigând cu 31-27, avându-l  în rol principal pe Tudor Botea, care a marcat 8 goluri.

Perioada de pregătiri continuă pentru Minaur cu un ultim meci meci la Turda, împotriva Potaissei, ce se dispută miercuri 23 ianuarie.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu