Share
Handbaliștii de la Minaur se pregătesc de lupta pentru evitarea retrogradării

Handbaliștii de la Minaur se pregătesc de lupta pentru evitarea retrogradării

Condiția ca Minaur să mai nădăjduiască la o șansă la play­-off în duelul cu CSM Focșani era să o învingă în deplasarea de la meciul de sâmbătă. Însă sezonul acesta echipele din Moldova ne-au bătut în toate meciurile de pe terenul lor. Minaur a pierdut și ultima șansă de a mai prinde play-off-ul. Matematic se mai poate, dar ar fi ireal să sperăm în 3 victorii în ultimele meciuri cu CSM, Turda și Dinamo.

CSM Focșani – Minaur Baia Mare: 32-27 (15-13)

Dacăluăm de bună baza statistica de pe site-ul FRH, avem un deja vu: Minaur a început meciul foarte bine și a condus până în minutul 20 (8-9), când părea că va fi un meci strâns. După desemnarea sa drept cel mai bun inter dreapta al etapei 22, Brajovic a făcut din nou un meci bun, marcând 6 goluri din 8 aruncări. A venit apoi deja anticipabilul moment de cădere și Focșaniul ne marchează 4 goluri consecutiv în doar 3 minute (12-9, min. 23). Și am putea spune că, din perspectiva scorului, meciul era gata. În minutul 24 marchează și Csepreghi pentru prima dată. Pe finalul reprizei avem noroc, moldovenii ratând de trei ori.

În primele 10 minute ale reprizei secunde Minaur reușește să se mențină aproape, Csepreghi marchează al doilea gol, însă nu egalăm (20-18, min. 40). Apoi gazdele fac 22-18 și e din ce în ce mai clar că meciul e terminat pentru băimăreni. Și cu el și șansele de play off. Poate mai bine așa, mai vedem și noi niște meciuri mai animate în play-out. Focșaniul se distrează și se distanțează la 7 goluri (29-22, min. 53). Pe final Csepreghi marchează al treilea și ultimul său gol, apoi tabela e închisă de Cristescu.

Minaur are garantat locul 9, indiferent de rezultatele ultimelor trei etape și poate începe antrenamentele pentru play-out. O așteaptă în Liga Zimbrilor trei „amicale” de lux. Primul are loc marțea viitoare, cu CSM București ăn Baia Mare, apoi urmează Potaissa Turda și Dinamo.

CS Minaur Baia Mare. Portari – Țenghea, Apostu, Markelau; Jucători – Brajovic 6 goluri, Căbuț 4, Cristescu 3, Csepreghi 3, Nagy 2, Botea 2, Popescu 2, Vujadinovic 2, Haiduc 2, Yuryi Pop 1, Marta, Mureșan, Ștefan. Antrenori Raul Fotonea și Alexandru Sabou.

 Rafael HEKMAN

Foto: facebook CS Minaur Baia Mare


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu