Share
Handbaliștii de la Minaur s-au calificat în finala turneului de la Timișoara

Handbaliștii de la Minaur s-au calificat în finala turneului de la Timișoara

Vineri seara, în Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara, băieții de la CS Minaur Baia Mare au învins clar echipa sârbă RK Metaloplastika Sabac, echipă la care, cu mulți ani în urmă, a jucat și Pero Milošević, actualul antrenor al lui Poli. Tot la Metaloplastika a mai jucat și Milos Dragaș, dar și actualul jucător al băimărenilor, Vojislav Brajovic.

CS Minaur Baia Mare – RK Metaloplastika Sabac: 30-26 (15-12)

Un meci în care ne-a lipsit Căbuț, dar în care au revenit Popescu, Mureșan și Botea și în care a jucat și noua achiziție, Ștefan Leonard. Un meci în care a strălucit din nou Csepreghi, cu 9 reușite, și în care extremele au marcat împreună 11 goluri. Un meci dominat pe toată durata lui, chiar dacă tabela arăta în minutul 25 scorul de 9-11. Finalul primei reprize a aparținut băimărenilor care, prin 4 reușite ale lui Csepreghi, au dus scorul  la 15-12. În repriza secundă , sârbii s-au mai apropiat în câteva rânduri (17-16, min. 40; 21-20, min. 48), dar Csepreghi și compania au controlat jocul. Spre final,   Tudor Marta a marcat 3 goluri în 3 minute și a dus scorul la 29-24 (min. 58). Asta după ce și portarul Markelau a reușit să marcheze din poartă în poartă. Lovitura de grație a dat-o Botea, închizând tabela la 30-26.

Băimărenii au făcut din nou un joc bun,  ajungând la cinci victorii și o înfrângere în meciurile amicale. Astăzi, de la orele 19.00, Minaur joacă finala mare a turneului dotat cu ”Cupa Poli”. Va întâlni pe Politehnica Timișoara, care a învins pe  U Cluj cu 34-19. Handbaliștii noștri au ocazia să joace împotriva ex-băimărenilor Milos Dragas și Marius Sadoveac, dar și a lui Antonio Pribanic.

CS  Minaur: Portari – Markelau (1 gol), Apostu, Țenghea – Jucători – Chepreghi 9 goluri, Haiduc 4, Vujadinovic 4, Marta 3, Brajovic 3, Ștefan 2, Cristescu 2, Botea 1, Yuri Pop 1, Nagy, Mureșan, Makaria.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CS Minaur Baia Mare (secvență din jocul de campionat CS Minaur – Poli Timișoara)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu