Share
Handbaliștii de la Minaur merg la Steaua, dorindu-și să producă surpriza

Handbaliștii de la Minaur merg la Steaua, dorindu-și să producă surpriza

Sâmbătă după amiază, la ora 17.30, Minaur începe seria celor două meciuri din deplasare în sala sporturilor din Chiajna, în compania vicecampioanei Steaua București. Gazdele ocupă locul 5 în clasament, cu 29 de puncte.

Înainte și după meciul pierdut cu AHC Dunărea Călărași, o parte dintre jucători a acuzat probleme de sănătate, care s-au rezolvat repede, dar au fost suficiente pentru a diminua randamentul uzual al celor afectați.  Însă vineri, Raul Fotonea a avut la la antrenament întregul lot valid, motivat să înfrunte, sâmbătă, rivala de o viață – Steaua. Fac excepție doar Sergiu Makaria, recent operat de ligamente, și Aliacsandr Markelau, cu probleme la mușchii inghinali.

„Avem două deplasări legate, la Steaua și Dobrogea Sud. Este vorba despre două echipe foarte bune ale campionatului nostru. Mergem la ei acasă să ne jucăm șansa, să încercăm să aducem puncte și să demonstrăm că soluția pentru Minaur poate fi un proiect bazat pe băimăreni. Însă cu o condiție, să urmărim un plan de pregătire pe parcursul unui ciclu olimpic” – a declarat Ionuț Marta, directorul CS Minaur Baia Mare.

După meciul susținut pe terenul celor de la CSA Steaua București, băimărenii vor pleca direct la Constanța, unde marți, 5 februarie, vor întâlni echipa AHC Dobrogea Sud.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CS Minaur Baia Mare


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu