Share
Handbaliștii de la Minaur și-au luat revanșa pentru eliminarea din cupă și au învins la Bacău

Handbaliștii de la Minaur și-au luat revanșa pentru eliminarea din cupă și au învins la Bacău

Poate cea mai amară înfrângere a sezonului pentru Minaur a fost cea din Cupa României, când CSM Bacău învingea în Baia Mare, după aruncări de la 7 metri. Joi seara, la Bacău, băimărenii și-au luat revanșa, de data aceasta în etapa a 18-a a Ligii Zimbrilor.

CSM Bacău – CS Minaur Baia Mare: 19-23 (8-11)

Gazdele veneau după 7 înfrângeri consecutive și sperau ca în acest meci să se redreseze. Nu a fost cazul, deoarece elevii lui Stephane Plantin au jucat concentrați încă din primul minut, excelând mai ales pe faza defensivă. După un început echilibrat, Minaur se desprinde la 9-2 (min. 19), fără să primească gol mai bine de 12 minute. Ciobanu marchează și el, din poartă în poartă și contribuie și cu paradele sale la cea mai mare diferență de scor din meci. Până la pauză băcăuanii se apropie la 3 goluri (8-11), ca mai apoi, după pauză să izbutească egalarea (13-13, min. 40). Revedem parcă scenariul din Cupa României, cu Bacăul pe val. Din fericire, handbaliștii de la Minaur rezistă și se desprind apoi decisiv, ducând avantajul la 4 goluri, pe care îl păstrează până la final. A fost mai mult un meci al apărărilor, numărul mic de goluri fiind relevant în acest sens. A excelat din nou Milan Kotrc (foto), cu un procentaj de 100% la aruncările la poartă (6 din 6). Minaur se menține în plutonul fruntaș și așteaptă meciul de duminică, 23 februarie, când va întâlni, în duel direct pentru locul 3, pe Steaua București.

CS Minaur Baia Mare: Ionut Ciobanu (un gol), Adrian Țenghea – Milan Kotrc 6/6 (2 din 7m), Janja Vojvodic 3/5, Alexandru Csepreghi 3/5 (3 din 7m), Andrei Buzle 3/6, Tomas Cip 2/3, Vojislav Brajovic 2/7, Albert Cristescu 1/1, Daniel Mureșan 1/1, Tudor Botea 1/3, Robert Nagy, Georgel Haiduc 0/1, Teo Coric, Mihai Bușecan, Daniel Bera. Antrenori: Stephane Plantin, Alexandru Sabou și Răzvan Pop.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook Minaur (meciul din Cupa României)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu