Share
Handbaliştii de la Minaur întrerup ghinionul deplasărilor din Moldova

Handbaliştii de la Minaur întrerup ghinionul deplasărilor din Moldova

Cu o singură excepție, handbaliștii de la Minaur a pierdut toate deplasările din Moldova în acest sezon. Ultima dată au reușit să învingă în decembrie, la Buzău. După egalul smuls de suceveni în partida din Baia Mare, din turul play-out-ului, băieții lui Raul Fotonea au plecat la Suceava cu gândul să îşi ia revanşa. Şi le-a ieşit.

CSU Suceava – Minaur Baia Mare: 24-29 (11-14)

Demoralizați după înfrângerea din deplasarea de la Bacău, pusă și pe seama unui arbitraj ostil, sucevenii au început totuși bine. Au rezistat însă doar până la 3-3 (min. 9). Băimărenii au apăsat pe accelerație și s-au desprins gol cu gol, la jumătatea reprizei conducând cu 3 goluri (4-7). Apoi au ajuns chiar la 5 goluri avans (8-13, min. 25), ca să încheie repriza cu 11-14.

Spre deosebire de tiparul altor partide, când a avut repetate căderi de ritm, Minaur şi-a păstrat concentrarea și s-a desprins și mai mult, având chiar 7 goluri avans (16-23, min. 43). Brajovic a făcut din nou un joc foarte bun, cu 6 reușite, secondat de Tudor Botea, care crește de la meci la meci, demonstrând în sfârșit calitățile reale pe care le-a arătat în perioada junioratului. S-a prezentat bine și Cristescu, cu 5 reușite, o performanță mai rară pentru el în acest sezon. La adăpostul celor 7 goluri, băimărenii au gestionat bine jocul până la final și au învins meritat.

În acest moment, suporterii minauriști pot răsufla ușurați pentru câteva zile, în speranța că favoriții lor vor câștiga meciurile de pe teren propriu și vor evita barajul.

CS Minaur Baia Mare. Apostu, Markelau – Brajovic 6 goluri, Cristescu 5, Csepreghi 5, Botea 4, Vujadinovic 4, Haiduc 2, Marta 1, Popescu 1, Nagy 1, Mureșan, Ștefan, Y. Pop, Szabo.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CSU din Suceava


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu