Share
Handbalistele de la Minaur s-au reunit sub comanda lui Costică Buceschi

Handbalistele de la Minaur s-au reunit sub comanda lui Costică Buceschi

Luni dimineața, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” handbalistele de la CS Minaur Baia Mare au avut prima întâlnire în vederea pregătirii primului lor sezon în Liga Florilor.

De la întrunire au lipsit doar Andreea Lipară (învoită din motive personale) și Andreea Tecar, care a participat cu lotul național la Campionatul European de Tineret de la Debrecen. Nu a fost prezent la prima întâlnire nici managerul sportiv, Daniel Kotecz.

Conform antrenorului principal Costică Buceschi, echipa se va pregăti local, chiar cu două antrenamente zilnice, până la finalul lunii iulie. Atunci vor avea loc primele două meciuri de pregătire, în Baia Mare, în compania echipei Debrecen VSC, din Ungaria.

Încă de la primul antrenament desfășurat luni dimineață, Costică Buceschi – secondat de Magda Kovacs și de antrenorul cu portarii, Claudia Cetățeanu –  a demarat pregătirea fizică, handbalistele băimărence fiind serios alergate pe terenul pe care vor juca de acum meciurile de „acasă”. Asta după ce în deschiderea antrenamentului au jucat o „miuță”.

Rafael  HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu