Share
Handbalistele de la Minaur rămân neînvinse în deplasare

Handbalistele de la Minaur rămân neînvinse în deplasare

După o pauză de două săptămâni, Liga Florilor s-a reluat pentru Minaur Baia Mare cu un meci în Sala Sporturilor „Horia Demian”, împotriva echipei CS Universitatea Cluj Napoca, care nu câștigase niciun meci în primele 5 etape.

CS Universitatea Cluj Napoca – CS Minaur Baia Mare: 23-29 (10-12)

Soarta a făcut ca soții Bondar să nu se întâlnească în această partidă. Pivotul de la CS Minaur, Oana Bondar, a acuzat o ușoară accidentare la gleznă și nu a fost trecută pe foaia de joc în meciul împotriva echipei antrenate de soțul ei, Alin Bondar. De absența ei a profitat Diana Ana Maria Șamanț, o junioară de doar 17 ani, provenită de la CS Marta, jucătoare la echipa a doua. Ea a fost convocată la echipă pentru acest meci, în care a bifat primele minute în Liga Florilor. A mai profitat și Burlacenko, celălalt pivot, care a marcat 10 goluri, atâtea câte au reușit împreună Lisewska (5) și Rysankova (5).

Băimărencele au condus în permanență, uneori chiar și cu 7 goluri. Echipa lui Alin Bondar a reușit să impresioneze prin câteva reușite individuale, insuficiente însă  pentru a contracara calitatea superioară a jocului oaspetelor. Au avut totuși câteva momente în care au dat mici emoții suporterilor băimăreni. Printre acestea, finalul primei reprize, când au reușit să revină de la 5-10 (min. 23) și să se apropie la 10-12, la pauză.

A doua parte a fost la discreția băimărencelor, Costică Buceschi rulând tot lotul avut la dispoziție. Minaur rămâne neînvinsă în deplasare, urmând ca duminica viitoare să joace acasă în compania actualei ocupante a locului 10, CSM Slatina.

CS Minaur Baia Mare: Portari: Medvedova, Enache, Nastasă; Jucătoare – Burlachenko (10 goluri), Lisewska (5), Rysankova (5), Shteriova (3), Orșivschi (2), Taivan (1), Tecar (1), Popescu (1), Seraficeanu (1), Șamanț, Cîrstea, Argyelan ● Antrenor principal: Costică Buceschi; antrenor secund Magda Kovacs.

Rafael HEKMAN

Foto: captură video TVR


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu