Share
Handbalistele de la Minaur au pierdut un meci în care au condus o repriză și jumătate

Handbalistele de la Minaur au pierdut un meci în care au condus o repriză și jumătate

Meciul cu CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud se anunța unul foarte greu, mai ales prin prisma victoriei bistrițencelor în deplasare la Craiova, în etapa anterioară.

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – CS Minaur Baia Mare 22-19 (9-11)

Chiar dacă au ratat de 7 ori în primele 30 de minute și au mai irosit câteva atacuri, băimărencele au condus toată repriza, excelând în zona interilor Lisewska și Rysankova, dar și a coordonatoarei Shteriova, toate cu câte 3 goluri. Diferența maximă a fost de 2 goluri, bistrițencele ținând aproape, chiar dacă au ratat și ele destul de mult. În repriza secundă am continuat să conducem pe tabelă până în minutul 40, când gazdele ne-au egalat (15-15) din aruncare de la 7 metri. S-a mers apoi cap la cap până la 17-17 (min. 49). Bistrițencele s-au desprins la două goluri, în timp ce Minaur a ratat două aruncări de la 7 metri prin Lisewska și Shteriova, zădărnicind eforturile de revenire în joc.

E foarte clar deocamdată că antrenorul Costică Buceschi mai are nevoie de întăriri pe bancă, titularele actuale neavând capacitatea să ducă singure un meci. Sau poate că handbalistele de pe bancă ar merita să primească și ele o șansă.

CS Minaur Baia Mare – Portari: Medvedova, Enache, Nastasă; jucătoare: Rysankova (6 goluri), Shteriova (3), Lisewska (3), Orshivschi (3), Seraficeanu (2), Popescu (1), Burlachenko (cartonaș roșu în min. 44, pentru cumul de eliminări), Argyelan, Cîrstea, Taivan, Bondar, Tecar. Antrenor principal – Costică Buceschi; secund – Magda Kovacs.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CS Gloria 2018


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu