Share
Handbalistele de la CS Minaur le-au stricat sărbătoarea studentelor de la U Cluj

Handbalistele de la CS Minaur le-au stricat sărbătoarea studentelor de la U Cluj

Miercuri după-amiază, arena „Horia Demian” din Cluj-Napoca a găzduit un meci amical prilejuit de prezentarea în fața suporterilor a lotului echipei de handbal feminin U Cluj-Napoca, dar și de sărbătorirea a 100 de ani de existență a clubului universitar de sub Feleac.

U Cluj – CS Minaur Baia Mare – 28-29 (13-17)

Partenera de joc a fost Minaur Baia Mare, care a reușit să strice petrecerea studentelor, câștigând primul meci al seriei de amicale de pregătire din această vară. Elevele lui Costică Buceschi au dominat meciul în cea mai mare parte a lui, având și avantaje de 5-7 goluri. Partida s-a mai echilibrat în a doua parte, când gazdele chiar au egalat, fiind aproape de a câștiga. Minaur a învins în cele din urmă cu scorul de 29-28. De remarcat că antrenorul echipei noastre a lăsat acasă câteva titulare, mai exact pe Shteriova, Burlachenko, Enache, Polocoșer, Risankova și Cîrstea.

A fost oarecum o revanșă, după ce în returul sezonului trecut clujencele le-au învins pe băimărence mai mult decât surprinzător, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, scor 29-30 (foto).

Referitor la  gestul mai mult decât normal de a prezenta lotul în fața suporterilor, privim cu invidie și așteptăm și noi gesturi similare. În ceea ce le privește pe fete mai există o șansă la Trofeul Minaur.

CS Minaur: Cristina Ciaușescu (12 intervenții), Ana Maria Măzăreanu (5 intervenții) – Roxana Szolosi 6, Bondar 2, Mădălina Conache 2, Petruța Argyelan 1, Anna Ivanenko, Eva Kerekes. Antrenori: Costică Buceschi, Magda Kovacs, Claudia Cetățeanu

Rafael HEKMAN

Info: minaur.ro

Foto: Facebook / CS Minaur


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu