Share
Handbal masculin. Minaur Baia Mare s-a calificat în optimile de finală ale EHF European Cup

Handbal masculin. Minaur Baia Mare s-a calificat în optimile de finală ale EHF European Cup

După victoria din prima zi cu 28-25, CS Minaur a intrat în teren cu gândul de a obține o nouă victorie și, implicit, calificarea în optimile de finală ale EHF European Cup. Ciprioții sperau într-o minune și, chiar dacă jocul nostru n-a fost tocmai cel mai spectaculos, nu s-a pus nici măcar o secundă problema învingătoarei. Asta pentru că a apărarea a funcționat destul de bine și fără sincope majore. Și arbitrajul a fost un pic mai ciudat decât în partida de sâmbătă, dar asta contează acum mai puțin.

Au intrat în teren toți jucătorii trecuți pe raportul de joc și, din fericire, nu au apărut accidentări, ceea ce este foarte bine, mai ales că acest lot va merge direct la Sf. Gheorghe pentru jocul din etapa 13.

În prima parte a meciului s-a jucat mai rapid, mai pe poartă, înscriindu-se de altfel 30 de goluri, în timp ce în actul secund s-a jucat mai lent, Minaur având însă de rezolvat o calificare fără a depune eforturi majore, deoarece joi, 17 decembrie, vom avea un meci foarte greu, cu Dinamo București (ora 18.25, în direct la TVR 1 din Sepsi Arena). Contează însă victoriile, punctele, pentru că acestea contribuie la coeficientul de țară, care poate aduce anumite beneficii (vezi cazul nostru, când am intrat direct în turul III).

 

CS Minaur Baia Mare – Parnossos Strovolou: 29-24 (16-14)
  • Eleftheria Stadium din Nicosia
  • Arbitri: Panagiotis Naskos și Vasilis Charitsos (ambii din Grecia). Delegat EHF: Sotiris Constantinou (Cipru)
  • Aruncări de la 7m: 7-7 (transformate: 6-7; a ratat Csepreghi). Minute de eliminare: 8-8
  • Minaur: Ionuț Ciobanu (6 intervenții, a marcat un gol), Răzvan Pop (o intervenție) – Călin Căbuț 6/10 (4 din 7m), Tomas Cip 3/3, Georgel Haiduc 3/3, Daniel Bera 3/3, Edimilson Andrade de Araujo 3/6, Milan Kotrc 3/3 (unul din 7m), Nikola Skrobic 2/2, Jose Guilherme de Toledo 2/4, Albert Cristescu 2/2, Alexandru Csepreghi 1/4 (unul din 7m), Robert Nagy, Ionuț Ramba, Mihai Bușecan, Andrei Buzle 0/2. Antrenori: Adrian Petrea, Alexandru Sabou
  • Parnassos: Demetris Tartios (6 intervenții, a apărat și un 7m), Panayiotos Roussos – Georgos Papakyprianou 8/13 (6 din 7m), Dimitris Nikiforou 5/6, Antonios Chalaris 5/5, Egor Evdokimov 3/4, Vassillis Demosthenous 2/2, Dimitros Giannopoulos 1/3, Dimitrios Stoumpis 0/2, Georgios Christodoulou 0/2. Antrenor: Savvas Zografos

Sursa – csminaur.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu