Share
Handbal masculin, Liga Zimbrilor. CS Minaur Baia Mare pierde cu CSM Focșani și rămâne să-și apere locul 5

Handbal masculin, Liga Zimbrilor. CS Minaur Baia Mare pierde cu CSM Focșani și rămâne să-și apere locul 5

Ce diferență de abordare a meciurilor. Care o fi diferența, care o fi adevăratul Minaur? Cel care s-a bătut pentru fiecare minge cu Constanța sau cel care a jucat duminică dimineața cu Focșani? Greu de spus. Cert este că echipei noastre i-a rămas acum să facă tot posibilul să își păstreze locul al cincilea în clasament. Și mai e de luptat pentru acest obiectiv.

Focșani a venit la meci ca o echipă care știe ce-și dorește, incisivă și extrem de agresivă în apărare. Uneori exagerat de agresivă, mai ales în zona centrală (Buzle și Căbuț au simțit-o pe propria piele). Acolo au făcut legea și l-au ajutat enorm pe portarul Emlian Marocico, care a făcut un meci foarte bun. Din păcate, Minaur n-a făcut același lucru, s-a apărat cuminte (nici un minut de eliminare față de cele 12 ale moldovenilor) și a atacat modest și stereotip. Nici contraatacurile n-au mers ceas, am fost ratări de la 7m și de pe 6m. Una peste alta, un joc de uitat sau, mai bine, un joc din care ar trebui să învățăm ceva. Un succes pe deplin meritat al echipei din Focșani, care a dominat categoric ambele reprize.

CSM Focșani – CS Minaur Baia Mare: 27-21 (13-9)

  • Sala sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca
  • Arbitri: Ovidiu Ilisei – Ionuț Ofrim (Piatra Neamț). Observator FRH: Marian Mărgărit (Ploiești)
  • Aruncări de la 7m: 2-8 (transformate: 1-5; au ratat: Marjanovic / Bera, Kotrc, Dobra). Minute de eliminare: 12-0 (în min. 37, Popovici a fost descalificat pentru trei eliminări)
  • Focșani: Marocico (16 intervenții, a apărat și 3 de 7m), Rusu – Marijanac 7/7, Mănescu 5/7, Hrimiuc 3/3, Mocanu 3/3 (unul din 7m), Rață 3/3, Krstevski 3/3, Miroiu 1/2, Marjanovic 1/4, Țuțu 1/3, Pătru, Popovici, Drăgan 0/1, Ragea 0/1, Eros. Antrenor: Dalibor Cutura
  • CS Minaur: Răzvan Pop (2 intervenții), Ionuț Ciobanu (6 intervenții, a apărat și un 7m) – Daniel Bera 4/7, Mihai Dobra 4/9 (2 din 7m), Ionuț Ramba 3/3, Milan Kotrc 3/6 (3 din 7m), Andrei Buzle 3/9, Georgel Haiduc 2/2, Călin Căbuț 2/2, Robert Nagy 0/1, Daniel Mureșan, Tomas Cip 0/3, Tudor Buguleț, Mihai Bușecan, Albert Cristescu 0/1. Antrenor: Alexandru Sabou.

Sursa – csminaur.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu