Share
Handbal masculin, Liga Zimbrilor. CS Minaur Baia Mare a terminat sezonul pe locul al șaselea

Handbal masculin, Liga Zimbrilor. CS Minaur Baia Mare a terminat sezonul pe locul al șaselea

S-a încheiat un nou sezon din Liga Zimbrilor, după disputarea ultimelor meciuri din etapa cu numărul 30, în sălile Dinamo și Rapid. Minaur s-a clasat în final pe locul 6, fiind întrecută la potou de CSM Focșani, care a învins în ultima rundă, în timp ce băimărenii au pierdut cu Turda la patru goluri diferență. Multă mișcare și multe comentarii aiurea, cum că echipele se vor înțelege la un egal (care le-ar fi păstrat pozițiile amândurora), dar n-a fost deloc așa.

A trecut un sezon greu, cu probleme enorme (la toată lumea), cu jucători accidentați, cu schimbări de antrenor, cu meciuri câștigate sau pierdute la “masa verde”. Minaur s-a clasat în final pe locul 6 și mai are un sfert de finală jucat în EHF European Cup. Mai este “la bătaie” Cupa României, care se va desfășura la finalul acestei luni. Cum locul 6 nu asigură deloc participarea într-o cupă europeană sezonul viitor (poate nici locul 5), e clar că vor fi echipe care se vor bate pentru cel de-al doilea trofeu intern.

Turda a început mai bine meciul, deși se poate spune că ambele echipe au greșit exagerat de mult în start. Minaur n-a prea ajuns să arunce la poarta, tocmai datorită greșelilor individuale și în min. 17 era 3-8. Am redus puțin din diferență, până la 5-8 (18), dar Turda a fost peste în următoarele momente ale jocului și a intrat la cabine cu 8-15.

După reluare s-a strâns jocul, Răzvan Pop a prins bine și am ajuns la 14-17 (min. 40). Intervin apoi eliminările la noi, Turda încearcă să se distanțeze, dar Minaur vine la doar două goluri: 20-22 (47). Din păcate, aici se termină evoluția bună și Potaissa se distanțează din nou și câștigă fără probleme.

CS Minaur Baia Mare – Potaissa Turda: 26-30 (8-15)

  • Sala Rapid din București
  • Arbitri: Theodor {erbu și Andrei Vasilescu (București). Observator FRH: Radu Chirvase (București)
  • Aruncări de la 7m: 6-3 (transformate: 3-3; au ratat: Căbuț, Buzle, Buguleț). Minute de eliminare: 8-10
  • CS Minaur: Ionuț Ciobanu (5 intervenții), Răzvan Pop (5 intervenții) – Tudor Buguleț 7/10 (unul din 7m), Daniel Mureșan 3/4, Sergiu Makaria 3/4, Robert Nagy 2/2, Daniel Bera 2/2 (unul din 7m), Mihai Bușecan 2/3, Călin Căbuț 2/4 (unul din 7m), Andrei Buzle 2/5, Ionuț Ramba 2/7, Nikola Skrobic 1/3, Georgel Haiduc, Albert Cristescu, Mihai Dobra 0/2. Antrenor: Alexandru Sabou
  • Potaissa: Ionuț Irimuș (9 intervenții), George {elaru (4 intervenții, a apărat și un 7m) – Georgică Cîntec 2/4, Alexandru Ghivil 1/1, Teodor Pințoiu, Daniel Pop 1/1, Roland Thalmaier 0/2, Milos Dragas 0/2, Cristian Ghiță 10/12 (3 din 7m), Dragoș Iancu 1/1, Răzvan Pavel 5/8, Radu Lazăr 1/2, Nenan Savic, Mihai Rohozneanu 2/2, Gabriel Dumitriu 7/7. Antrenor: Horațiu Gal.

Sursa – csminaur.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu