Share
Handbal feminin. Meciul Storhamar – CS Minaur, din etapa a V-a a EHF European League, se va juca în 10 februarie, în Baia Mare

Handbal feminin. Meciul Storhamar – CS Minaur, din etapa a V-a a EHF European League, se va juca în 10 februarie, în Baia Mare

Meciul dintre Storhamar Handball Elite și CS Minaur Baia Mare din cadrul etapei a V-a din Grupa C a EHF European League, programat inițial să se dispute în data de 13 februarie 2021, la Hamar, nu se mai poate desfășura în Norvegia din cauza legislației care a intrat în vigoare începând din 29 ianuarie.

Mai exact, în Norvegia este restricționat accesul tuturor persoanelor care intră în această țară, astfel încât fiecare delegație sportivă este nevoită să intre în carantină pentru 10 zile.

Din cauza acestor probleme, cele două cluburi au căzut de acord ca meciul menționat să se desfășoare miercuri, 10 februarie 2021, de la ora 17:00, în Baia Mare. Până atunci, Storhamar va juca ”dubla” cu Thüringer HC în 6 și 7 februarie, în Germania, la Bad Langensalza.

Bulgarii Yovchev și Yonchev vor arbitra duelul dintre CS Minaur și Astrakhan

Federația Europeană de Handbal a delegat pentru meciul de sâmbătă, 6 februarie 2021, ora 15, dintre CS Minaur Baia Mare și Astrakhanochka Astrakhan, din etapa a IV-a a Grupei C din EHF European League la handbal feminin, doi arbitri din Bulgaria, Svetoslav Yovchev și Zvezdelin Yonchev (ambii din Veliko Târnovo). Observator EHF va fi brașoveanul Remus Cojocaru.

Cuplul Yovchev – Yonchev a mai arbitrat în acest an în România un joc din EHF European League, meciul HC Dunărea Brăila – Fleury Loiret (scor 29-27), disputat în cadrul Grupei D.

Luni seara, Astrahanocka Astrahan a jucat pe teren propriu cu campioana en-titre Rostov Don, în Superliga feminină din Rusia.

Adversara de sâmbătă a fetelor de la Minaur a făcut o primă repriză foatre bună, reușind să intre la cabine cu avantaj de două goluri, 11-9. După pauză însă, Rostov a jucat cu totul altceva, s-a apărat excelent și a întors rezultatul în favoarea ei, impunându-se de o manieră categorică, 18-28 (scorul reprizei secunde a fost de 19-7 în favoarea reprezententei Rusiei în Liga Campionilor. În acest moment, Astrahanocka ocupă locul 4 în clasament, cu 12 victorii și cinci înfrângeri.

Sursa – csminaur.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu