Share
Handbal feminin, Liga Florilor: CS Minaur va juca în prima rundă cu HC Zalău

Handbal feminin, Liga Florilor: CS Minaur va juca în prima rundă cu HC Zalău

La începutul săptămânii, în cadrul unei videoconferințe, au fost trase la sorți locurile celor patru echipe nou-promovate în Liga Florilor, în vederea definitivării programului campionatului. Astfel, de la 1 la 4, locurile au fost atribuite, în ordine, echipelor Dacia Mioveni, Activ Prahova Ploiești, Crișul Chișineu-Criș și CSM Galați.

În aceste condiții, prima etapă, care ar urma să se desfășoare în sistem turneu pe 14 și 15 octombrie, va programa următoarele partide: Rapid București – CSM Slatina, HC Zalău – CS Minaur Baia Mare, CSM Galați – Gloria Bistrița-Năsăud, Activ Prahova Ploiești – Dunărea Brăila, SCM Gloria Buzău – CSM București, Dacia Mioveni – Măgura Cisnădie, Crișul Chișineu-Criș – CSU Cluj-Napoca și SCM Craiova – SCM Râmnicu Vâlcea. Disputarea turneului nu este, însă, 100% sigură, dat fiind faptul că toate echipele și-au exprimat dorința de a se renunța la sistemul cu turnee, din cauza costurilor foarte mari.

Etapa a doua, CS Minaur va juca împotriva echipei Rapid București (29 octombrie), în etapa a treia cu CSM Slatina (30 octombrie), în etapa a 4-a cu SCM Râmnicu Vâlcea (1 noiembrie), cu Gloria Bistrița pe 3 noiembrie, pentru a vorbi de primele runde. Ar mai fi una în acest an, a șasea, pe 18 noiembrie, cu Dunărea Brăila.

Sursaminaur.ro

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu