Share
Handbal feminin, Liga Florilor. CS Minaur Baia Mare învinge fără probleme Activ Prahova Ploiești și se menține pe locul al doilea

Handbal feminin, Liga Florilor. CS Minaur Baia Mare învinge fără probleme Activ Prahova Ploiești și se menține pe locul al doilea

În primul meci al etapei a 14-a din Liga Florilor MOL, CS Minaur a învins cu 32-24 (15-10) nou promovata Activ Prahova Ploiești și va rămâne pe podium cu certitudine până la finalul turului. Mai mult, are chiar ocazia să își păstreze poziția a doua în clasament, iar acum s-a apropiat la trei puncte de lidera la zi, CSM București, care stă în această rundă.

Echipa ploieșteană a început mai bine jocul și a condus 2-0 (2) și chiar 4-1 (5). Faptul că s-a intrat prea relaxat în joc n-a contat prea mult, deoarece de la 5-3 (8), fetele noastre au marcar de cinci ori consecutiv: 5-8 (13). De aici încolo jocul a curs în favoarea echipei noastre care s-a distanțat cel mai mult la șapte goluri în primul mitan: 8-15 (27). Până la pauză, Activ a mai punctat de două ori și s-a intrat la cabine cu 10-15.

Aspectul jocului nu s-a schimbat foarte mult după reluare, tot Minaur fiind echipa mai bună, reușind să ajungă la 10 goluri distanță pe final, dar Ploiești a redus handicapul până la minus opt. A intrat toată lumea în teren, cu excepția portarului Idehn și asta este foarte bine, pentru că toate jucătoarele au avut minute în care să arate ce pot.

Remarcăm și revenirea în teren a Angelei Cioca, mult timp accidentată, care a fost pe bancă și la meciul european de la Brăila, dar acum a jucat și a și marcat de trei ori.

Următorul meci pentru fetele noastre va fi sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 13.00, cu HC Dunărea Brăila, în manșa retur a EHF European League.

Activ Prahova Ploiești – CS Minaur Baia Mare 24-32 (10-15)

  • Sepsi Arena din Sf. Gheorghe
  • Arbitri: Georgiana Lungu – Mihaela Paraschiv (Piatra Neamț). Observator: Gheorghe Bejinariu (Pitești)
  • Aruncări de la 7m: 5-6 (transformate: 4-4; au ratat: Crețu / Lavko, A. Popa). Minute de eliminare: 8-4
  • Activ: Ana Maria Inculeț, Alexandra Popescu, Ioana Paraschiv – Ana Maria {erban 8/10 (4 din 7m), Mădălina Mureș 5/5, Roxana Beșleagă 3/3, Ionela Leuștean 3/6, Valentina Leuștean 1/1, Diana Lăscățeu 1/2, Cristiana Florea 1/2, Loredana Vartic 1/2, Cristina Crețu 1/3, Andra State, Oana Bucă 0/2, Adina Panaite. Antrenor Florin Ciupitu
  • CS Minaur: Cristina Enache (12 intervenții, a apărat și un 7m), Filippa Idehn (nu a jucat) – Sonia Seraficeanu 5/5, Cristina Laslo 5/7 (2 din 7m), Jovana Kovacevic 5/8, Andreea Popa 4/5 (2 din 7m), Angela Cioca 3/3, Asuka Fujita 2/2, Jelena Lavko 2/6, Linn Blohm 2/3, Ana Maria Tănasie 2/3, Larissa Araujo 2/3, Yaroslava Burlachenko 0/3, Anca Polocoșer 0/2, Eva Kerekes, Karoline de Souza. Antrenori: Costică Buceschi, Magda Kovacs, Claudia Cetățeanu.

Sursa – csminaur.ro

Foto – arhiva csminaur.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu