Share
Handbal feminin, Liga Florilor. CS Minaur Baia Mare a terminat turul pe locul al doilea după CSM București

Handbal feminin, Liga Florilor. CS Minaur Baia Mare a terminat turul pe locul al doilea după CSM București

Marți și miercuri, Sala Polivalentă din București, a fost gazda jocurilor din ultima etapă a turului din Liga Florilor MOL. Întrecerea internă va fi din nou întreruptă pentru jocurile echipelor naționale (calificări la turneul final al Campionatului Mondial care va avea loc anul acesta în Spania).

CS Minaur a juca miercuri dimineața cu CSM Galați și era puțin probabil să asistăm la vreo surpriză. Deși câteva fete au rămas acasă (Seraficeanu, Araujo, Idehn, Massing, Tecar), Minaur s-a impus fără probleme, cu 37-32, negativ fiind doar numărul mare de goluri primite. Importante sunt cele trei puncte și faptul că au putut fi rulate toate jucătoarele înscrise pe raportul de joc.

Minaur a început jocul mai bine, și-a asigurat două-trei goluri avantaj și a ținut-i așa până la 10-7 (min. 14). A urmat un joc foarte bun în apărare și goluri ușoare pe contraatac și faza a doua, iar în opt minute Minaur a marcat de opt ori, fără să primească vreun gol: 18-7 (22). De aici încolo, diferența de scor a gravitat în general la 8-11 goluri, până spre final, când echipa din Galați a redus din handicap și meciul s-a terminat 37-32.

Minaur termină turul de campionat pe poziția a doua și se va bate în următoarele etape pentru a rămâne pe podiumul Ligii Florilor MOL. În plus, nu putem uita că echipa noastră este calificată în Final 4-ul EHF European League. Tragerea la sorți va avea loc pe 15 aprilie, când vom cunoaște și dacă vom avea un Final 4 sau se vor juca seminfinale și finala tur-retur.

CS Minaur Baia Mare – CSM Galați 37-32 (22-14)

  • Sala Polivalentă din București
  • Arbitri: Marina Agliceriu (Ploiești) și Mirabela Turdean (Tg. Mureș). Observator FRH: Ioan {erbu (București)
  • Aruncări de la 7m: 3-6 (toate transformate). Minute de eliminare: 10-2
  • CS Minaur: Cristina Enache (6 intervenții), Ionica Munteanu (4 intervenții) – Jovana Kovacevic 8, Cristina Laslo 6 (unul din 7m), Yaroslava Burlachenko 4, Eva Kerekes 4, Oana Borș 4, Andreea Popa 4 (2 din 7m), Ana Maria Tănasie 3, Linn Blohm 2, Jelena Lavko 1, Angela Cioca 1, Karoline de Souza, Anca Polocoșer, Asuka Fujita. Antrenori: Costică Buceschi, Magda Kovacs, Claudia Cetățeanu
  • Galați: Micu, Anghel – Andrița 7, Prescură 5 (3 din 7m), Gheorghe 4, Sheiko 4 (3 din 7m), Knezevic 3, Vălean 2, Cîlici 2, Vizitiu 2, Tănasă 1, Conache 1, Clisu 1, Corban, Lopătaru. Antrenor: Alexandrina Soare.

Sursa – csminaur.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu