Share
Handbal feminin, Europa. Cunoaștem oficialii federației europene la turneul Final Four din Baia Mare

Handbal feminin, Europa. Cunoaștem oficialii federației europene la turneul Final Four din Baia Mare

Turneul final al EHF European League se va disputa în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare, în zilele de 8 și 9 mai, iar Federația Europeană de Handbal (EHF) a anunțat deja numele oficialilor care vor fi prezenți la meciuri. La cele patru partide vom avea patru cupluri de arbitri și patru observatori. Interesant este că toți oficialii EHF sunt femei.

Primul meci din Final Four se va disputa sâmbătă, 8 mai, de la ora 16.15, între CS Minaur Baia Mare și echipa franceză Nantes Atlantique Handball. Urmează, de la ora 19.15 a doua semnifinală, între Herning Ikast Handbold (Danemarca) și echipa maghiară Siofok KC. Duminică, 9 mai, de la ora 16.15 va avea loc finala mică, iar de la ora 19.15, finala mare. Mai apoi, este prevăzută festivitatea de premiere.

Brigăzile de arbitri: Ana Vranes și Marlis Wenninger (Austria), Vesna Balvan și Tatjana Prastalo (Bosnia-Herțegovina), Marija Ilieva și Silvana Karbeska (Macedonia de Nord), Malgorzata Lidecka și Urszula Lesiak (Polonia).

Delegații EHF: Lidija Bojic-Cacic (Croația), Liudmila Bodnieva (Rusia – în fotografie), Tatjana Medved (Serbia), Monika Hagen (Suedia).

Sursa – csminaur.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu