Share
Suporterii din Maramureș se implică în lupta cu pandemia prin donare de sânge și alimente

Suporterii din Maramureș se implică în lupta cu pandemia prin donare de sânge și alimente

Membrii galeriilor de suporteri din Baia Mare nu sunt lipsiți de acțiune în aceste zile în care întreg sportul mondial e paralizat din cauza pandemiei. Aceștia au decis să dea o mână de ajutor bătrânilor și familiilor nevoiașe, dar și celor care au nevoie de transplant de sânge.

Cei din galeria echipelor de handbal ale CS Minaur au postat un anunț pe pagina lor de facebook prin care își oferă ajutorul pentru persoanele care au nevoie de ajutor în aprovizionare cu alimente sau pentru orice alte probleme.

Componenții galeriei Commando Bulldogs au ajutat cu alimente și produse de bază 3 familii nevoiașe, din propriile fonduri. De asemenea, 10 dintre aceștia au donat sânge miercuri dimineață, iar cu bonurile valorice primite urmează să achiziționeze alimente și pentru alte familii. „Bucuria de pe chipul copiilor e ceea ce ne îndeamnă să facem bine pe mai departe și să rămânem puternici în această perioadă grea. Și e doar începutul drumului. Doar împreună vom învinge!” au scris aceștia pe pagina de facebook „Peluza băimăreană”, care reunește mișcările de suporteri.

Un gest similar l-au făcut, alături de cei de la Commando Bulldogs și cei din galeria Bears Brigade din Târgu Lăpuș, care au donat la rândul lor alimente unei familii cu 4 fetițe din Răzoare. „Faptul că am reușit să facem o familie fericită ne face și pe noi fericiți!! Fiți oameni! Fiți mai buni!” au scris și aceștia pe pagina lor.

Acțiunile suporterilor vor continua și aceștia așteaptă ca exemplul lor să fie urmat și de alți iubitori ai sportului din Maramureș.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook Peluza băimăreană/ Commando Bulldogs/ Bears Brigade


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu