Share
Fotoreporter băimărean acreditat la partida Chelsea – Barcelona, din Champions League (GALERIE FOTO)

Fotoreporter băimărean acreditat la partida Chelsea – Barcelona, din Champions League (GALERIE FOTO)

Are doar 22 de ani însă e deja un nume cunoscut în rândul fotoreporterilor sportivi din România. Ceea ce a început ca pasiune, azi e deja vocație confirmată. Băimăreanul Paul Ursachi are la activ zeci, chiar sute de evenimente sportive surprinse prin obiectivul camerei sale de fotografiat. A investit foarte multi bani, timp și, mai ales, suflet în munca sa. Pas cu pas a ajuns să fie respectat de colegii de breaslă. Azi e fotoreporter al cluburilor CS Minaur și al Academiei de Handbal  Minaur și colaborator al unor instituții de presă prestigioase din țară.

Unul din visele sale, atât în plan personal cât și profesional, a fost să ajungă într-o zi în iarba londoneză de pe Stamford Bridge. Vis pe care l-a împlinit marți seara, când a participat ca fotoreporter acreditat la meciul din 16-imile Champions League dintre Chelsea și Barcelona.

„În 2003 am devenit fan Chelsea, pentru că juca Adi Mutu aici. Pe vremea aceea eram un puști care învăța să scrie și să citească, însă visam cu ochii deschiși că voi ajunge pe Stamford Bridge, ca simplu spectator. Nu mi-aș fi imaginat vreodată că, după 15 ani – când visul meu a devenit realitate- ,  voi ajunge să împart aceeași suprafață de joc cu cei mai mari fotbaliști ai lumii. Pasiunea (nu o numesc meserie) asta pe care o iubesc din tot sufletul mi-a împlinit visul copilăriei.” – a scris Paul pe pagina sa.

Alex FARA


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu