Share
Fotbaliștii de la Recea s-au întors din cantonament și sunt pregătiți de returul campionatului

Fotbaliștii de la Recea s-au întors din cantonament și sunt pregătiți de returul campionatului

După o săptămână de pregătiri în cantonamentul din Antalya, fotbaliștii de la ACS FC Recea au reușit să pună la punct o mare parte din problemele cu care s-au confruntat, printre ele numărându-se și surplusul de greutate și omogenizarea relațiilor de joc, în contextul în care la echipă au venit mai mulți jucători noi.

În Antalya, elevii lui Ciprian Danciu și Ovidiu Mic au jucat 3 meciuri amicale cu echipe din Germania, Slovacia și Rusia, nereușind să câștige niciunul. În prima partidă încheiată cu scorul de 0-0, adversară le-a fost o echipă de liga a 4-a din Germania. În al doilea meci Recea a jucat împotriva unei echipe din liga a 3-a din Slovacia. De data aceasta maramureșenii au marcat 2 goluri, ambele prin Ciprian Brata, însă au pierdut cu 3-2. Ultima confruntarea a fost în compania echipei de tineret a rușilor de la Krasnodar U21, de la care au primit 4 goluri și au marcat unul singur, prin noua achiziție, Adrian Balha.

După revenirea în țară, antrenorul Ciprian Danciu a ținut vorbit în fața echipei și a staff-ului tehnic și administrativ, menționând că este destul de mulțumit de felul în care au decurs pregătirile. ”Pentru a ne atinge obiectivul promovării este necesar să punem suflet. Dacă vom pune suflet când intrăm pe teren,  vom trece peste toate. Dar trebuie să ne dorim toți. Iar eu pot să garantez că acum avem un nucleu de 23 de jucători care au, toți ,un suflet mare.” a mai spus Danciu.

Până la debutul returului Ligii a 3-a, ACS FC Recea va mai susține un meci de pregătire, urmând ca în prima etapă să joace în deplasare la Metalurgistul Cugir, echipă aflată pe locul 4.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu