Share
Fotbaliștii de la Minaur Baia Mare câștigă al doilea amical din Ungaria

Fotbaliștii de la Minaur Baia Mare câștigă al doilea amical din Ungaria

Sâmbătă după-amiază, CS Minaur Baia Mare a disputat un al doilea meci de pregătire în cantonamentul din Ungaria, adversară fiindu-i echipa maghiară din NBIII (Iocul 3), Sajóbábony Vegyész Sportegyesület. Echipa pregătită de Dorin Toma s-a impus cu scorul de 6-0, golurile fiind marcate de Lemac (2), R. Lupu, Duruș, Petruș și Piper.

Antrenorul gazdelor, Ferenc Vigh, a declarat după meci: “Echipa din Baia Mare a fost una mai bună decât noi. Au jucat cu o viteză diferită și cu un stil mult diferit și mai bun față de noi. Noi am greșit foarte mult astăzi”.

Dorin Toma: “Avem condiții bune de pregătire, iar eu mă bucur că pot folosi jucătorii și mă pot edifica de forma în care se află. Meciul de astăzi nu ne-a pus prea multe probleme, am câștigat lejer, dar nu rezultatele sunt importante în amicale. Miercuri, în ultima zi de cantonament, vom juca cu DVSC Debrecen. Ei au etapă acum în weekend, iar miercuri vor juca, după cum mi s-a spus, cu fotbaliștii care au jucat puțin sau deloc la prima garnitură și cu cei care evoluează pentru echipa a doua.”

În primul meci disputat miercuri după-amiază Minaur a remizat, scor 1-1, în compania colegei de serie CSC Sânmartin.

Minaur Baia Mare: Gudea (Dombradi, Iuhasz) – Lihet, Cordoș, Oșan, Lupu, Giurgiu, Zasavațki, Șter, Bedea, Szekely, Lemac. Au mai jucat: Duruș, Prunescu, David Simion, Pamfile, Piper, Coroian, Tutuța, Petruș, Groza, Batin, Cr. Bud.

minaur.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu