Share
Fotbaliști plecați și fotbaliști veniți la Minerul Baia Mare

Fotbaliști plecați și fotbaliști veniți la Minerul Baia Mare

Minerul Baia Mare și-a propus pentru acest prim sezon de la reînființare accederea rapidă în eșalonul trei al fotbalului românesc. Cosmin Filip, managerul sportiv al echipei a anunțat că lotul a fost întărit cu cinci transferuri.

Fundașul dreapta Ciprian Duruș (foto) vine de la divizionara secundă Olimpia Satu Mare. Valer Giurgiu a fost adus de la ACS Recea pentru construcție la mijlocul terenului.  Mijlocaș pe pe banda dreaptă e Ionuț Mureșan, care a evoluat în prima parte a campionatului la CS Fărcașa. În atac, echipa lui Dorin Toma mizează pe un junior de dincolo de Tisa, ucrainianul Dan Vasyl. În poartă a fost adus de la CSȘ 2 alt junior de perspectivă, Eduard Juhasz. În această iarnă au părăsit echipa: Marius Ghereben, Sergiu Chiorean și Mircea Leontin

Lotul se reunește în 18 ianuarie, cu  pregătire pe plan local, cu câte două antrenamente pe zi. Până la reluarea campionatului pe 10 martie, Minerul va disputa mai multe meciuri amicale, fiind cunoscute primele adversare: Unirea Tășnad, Unirea Dej și ”U” Cluj.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu