Share
Fotbalistele de la Independența pleacă la drum în sezonul care urmează cu speranța clasării în prima jumătate a clasamentului

Fotbalistele de la Independența pleacă la drum în sezonul care urmează cu speranța clasării în prima jumătate a clasamentului

S-a încheiat, recent, vacanța și pentru „domnițele râului”. După ce sezonul trecut au terminat pe locul 7, anul acesta fotbalistele de la Independența Baia Mare pleacă la drum cu speranța clasării în prima jumătate a clasamentului. Liviu Ivasiuc, antrenorul reconfirmat în funcție, a păstrat nucleul echipei, mizând pe cartea omogenității.

Desigur sunt și noutăți. Andreea Pop și Andreea Rakos au decis să se retragă din activitate, dar plecarea lor este compensată de aducerea, prin împrumut, a 2-3 jucătoare tinere din pepiniera campioanei U-Olimpia Cluj. De la această echipă e posibil să mai fie adus și un atacant cu experiență. Poarta a fost semnificativ întărită prin revenirea în Baia Mare a Krisztinei Szoke Nagy (Debreceni VTK), după 3 ani de evoluții în campionatul Ungariei. Pe perioada pregătirilor se vor antrena alături de echipă alte șapte fotbaliste promovate din pepiniera proprie. Spre regretul  conducerii tehnice și al suporterilor, golghetera echipei, Ioana Borodi, va lipsi din motive medicale, existând chiar posibilitatea de a fi supusă unei intervenții chirurgicale.

Campionatul Ligii I începe pe 25 august. Clubul a înscris deja în campionatul național și echipele de under 13 și under 16.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu