Share
Fosta jucătoare a HCM-ului Aneta Udriștioiu se retrage de la națională

Fosta jucătoare a HCM-ului Aneta Udriștioiu se retrage de la națională

Una dintre cele mai titrate jucătoare de handbal din România, Aneta Udriștioiu – fostă componentă a echipei HCM Baia Mare (în prezent la Dunărea Brăila) și jucătoare  de bază a echipei României  – a luat decizia de se retrage de la națională.
Cuplul Bogdan Burcea – Robert Licu și-au făcut lista pentru primul stagiu de pregătire al naționalei în vederea turneului preolimpic, listă pe care nu regăsște Aneta. Ciudat e că  anunțul bruștei retrageri a Anetei a fost făcut întâi de președintele FRH, Alexandru Dedu.
„Până în momentul de față – și nu știu dacă este legat de schimbul de antrenori – am înțeles că Aneta Udriștioiu vrea să renunțe la echipa națională. Asta am auzit eu, nu am apucat încă să vorbesc cu ea” – a declarat, pentru lead.ro, Alexandru Dedu.
”Am decis să mă retrag. Nu are legătură cu schimbarea de antrenori. Doresc să mă axez pe echipa de club. Așa am simțit eu acum” –  a confirmat, pentru DirectMM.ro, Aneta Udriștioiu.
Decizia ei este una care trebuie, în mod clar, respectată. Ținând cont că Aneta Udriștioiu a izbutit să fie decisivă în multe momente de cumpănă pentru  naționala României, mai sperăm că ambele părți să se râzgândească. Spre binele handbalului feminin românesc. (C.Ț).

Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu