Share
Fosta jucătoare a HCM-ului Aneta Udriștioiu se retrage de la națională

Fosta jucătoare a HCM-ului Aneta Udriștioiu se retrage de la națională

Una dintre cele mai titrate jucătoare de handbal din România, Aneta Udriștioiu – fostă componentă a echipei HCM Baia Mare (în prezent la Dunărea Brăila) și jucătoare  de bază a echipei României  – a luat decizia de se retrage de la națională.
Cuplul Bogdan Burcea – Robert Licu și-au făcut lista pentru primul stagiu de pregătire al naționalei în vederea turneului preolimpic, listă pe care nu regăsște Aneta. Ciudat e că  anunțul bruștei retrageri a Anetei a fost făcut întâi de președintele FRH, Alexandru Dedu.
„Până în momentul de față – și nu știu dacă este legat de schimbul de antrenori – am înțeles că Aneta Udriștioiu vrea să renunțe la echipa națională. Asta am auzit eu, nu am apucat încă să vorbesc cu ea” – a declarat, pentru lead.ro, Alexandru Dedu.
”Am decis să mă retrag. Nu are legătură cu schimbarea de antrenori. Doresc să mă axez pe echipa de club. Așa am simțit eu acum” –  a confirmat, pentru DirectMM.ro, Aneta Udriștioiu.
Decizia ei este una care trebuie, în mod clar, respectată. Ținând cont că Aneta Udriștioiu a izbutit să fie decisivă în multe momente de cumpănă pentru  naționala României, mai sperăm că ambele părți să se râzgândească. Spre binele handbalului feminin românesc. (C.Ț).

Lasă un comentariu