Share
Fetele de la Minaur, învinse în dubla amicală de la Székesfehérvár

Fetele de la Minaur, învinse în dubla amicală de la Székesfehérvár

Turneul de la Michalovce fiind anulat din motive obiective, CS Minaur a reușit să programeze alte meciuri de pregătire pentru handbalistele băimărene. Adversară le-a fost în deplasare, în 3 și 4 august, Alba Fehervar, o altă echipă ce fusese invitată la Michalovce.

Conform informațiilor furnizate de site-ul gazdelor, în primul meci câștigat de unguroaice cu 27-24 (15-13) cea mai bună prestație a Minaurului a avut-o portărița Cristina Enache, dar s-au remarcat și Lisewska și Ryšánková. În cea de a doua partidă, pe care băimărencele au pierdut-o, de asemenea, scor 32-38 (16-17), au ieșit la rampă Tecar cu 6 goluri și Bondar și Shteriova cu câte 5 reușite. Băimărencele le-au avut ca adversare pe fostele jucătoare ale HCM-ului Alexandra Do Nascimento și Elena Gjorgjijevska, singura componentă a actualului lot al CS Minaur care le-a fost colegă fiind Luciana Popescu.

Fetele vor merge săptămâna viitoare din nou în Ungaria, la Debrecen, unde vor participa, între 9 și 11 august, la un puternic turneu alături de trei echipe maghiare de primă ligă: DVSC TVP Debrecen (locul 9), FTC Rail Cargo Hungária Budapesta (vicecampioană) și GVM Europe Vác (locul 6).

Rafael HEKMAN

Foto: arhivă


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu