Share
Festivalul handbalului juvenil în Baia Mare

Festivalul handbalului juvenil în Baia Mare

Vineri dimineața a început la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” a XIV-a ediție a Festivalului de Handbal Juvenil, dedicat copiilor născuți între anii 2002-2010 (8-16 ani),care se va încheia în 1 iulie. Competiția este organizată de Clubul Sportiv Extrem Baia Mare, în colaborare cu Federația Română de Handbal și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș și se defășoară în perioada 29 iunie – 1 iulie. Meciurile de handbal, minihandbal și babyhandbal au caracter demonstrativ, toți participanții fiind la final premiați.

Sunt prezente echipe din Satu Mare, Cluj Napoca, Oradea, Aleșd, Călărași și Baia Mare. Pe lângă competiția propriu-zisă, participanții vor avea parte și de alte programe de recreere, cum ar fi vizitarea Planetariului, a Muzeului de Mineralogie „Victor Gorduza”, dar și a altor obiective de interes din Baia Mare și împrejurimi.

La festivitatea de deschidere au participat  –  alături de sportivii invitați și de președintele CS Extrem, Leontin Pop – și Răzvan Pop, fost portar la CS Minaur Baia Mare, sportiv format la CS Extrem. Acesta i-a încurajat pe cei mici să fie consecvenți și dedicați sportului pe care l-au ales.

Evenimentul programează meciuri și sâmbătă între orele 8.00 – 19.00 și duminică, între 8.00 și 13.00.

Alex FARA

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu