Share
Federația Română de Volei a decis încheierea campionatului – Știința Explorări Baia Mare termină sezonul pe locul 8

Federația Română de Volei a decis încheierea campionatului – Știința Explorări Baia Mare termină sezonul pe locul 8

Decizie radicală a Consiliului Director al Federației Române de Volei, care a hotărât miercuri prin supunere la vot închiderea actualei ediții a Campionatului Național de Volei Divizia A1, atât la masculin, cât și la feminin, CSM Arcada Galați fiind declarată Campioană Națională la masculin și CSM Volei Alba Blaj la feminin! Clasamentul s-a încheiat cu situația din sezonul regulat, meciurile din play-off și play-out nefiind contorizate. Același for a decis și suspendarea Cupei României, competiția fiind astfel încheiată înainte de Final Four-ul ce trebuia să aibă loc în luna mai.

CS Știința Explorări Baia Mare a încheiat astfel sezonul pe locul 8, cu 17 puncte din 19 meciuri, din care 7 victorii și 12 înfrângeri. În urma deciziei luate astăzi de FRV, conducerea clubului băimărean a decis încheierea activității, toți jucătorii și staful tehnic fiind de miercuri liberi.

Iubitorii de volei vor fi astfel nevoiți să aștepte luna septembrie-octombrie, pentru a își revedea favoriții în noul sezon voleibalistic 2020-2021.

În ceea ce privește contractele jucătorilor și ale tehnicienilor echipei băimărene, care ar trebui onorate pentru întreaga lor valabilitate, antrenorul Marius Botea ne-a declarat: „Aceasta este o problemă, care va trebui într-un fel rezolvată. E clar că jucătorii nu au nici o vină pentru ce s-a întâmplat, fiind un caz de forță majoră. Clubul consideră că jucătorii trebuie plătiți, inclusiv luna martie. Ce se va întâpla după aceea, când campionatul va fi încheiat, deocamdată nu putem anticipa.” Făcând referire la aspectul financiar, Marius Botea a mai precizat: ”Trebuie să mulțumim sponsorilor noștri, care au fost și au rămas alături de noi și anul acesta. Aceștia au făcut posibilă participarea noastră în campionat, pentru că fără ei sezonul acesta care a trecut ar fi fost mult mai greu.”

Rafael HEKMAN

Foto: Photo Sport YSR


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu