Share
Explorări leagă două victorii consecutive

Explorări leagă două victorii consecutive

Penultima etapă a sezonului regulat al Diviziei A1 la volei masculin a programat pe teren propriu ambele meciuri ale echipelor băimărene.

CSŞ 2 CNE Baia Mare – CS Unirea Dej: 0-3 (14-25, 11-25, 16-25)

În primul meci al zilei, disputat,în sala de sport a Universităţii de Nord, CSŞ 2 CNE Baia Mare a pierdut onorabil în faţa mai experimentatei CS Unirea Dej. Meciul a curs într-un singur sens, dejenii reuşind să încheie meciul în mai puţin de o oră. Pentru cei 6 juniori băimăreni conduşi din teren de Patriciu Păştean, singura miză a partidelor rămase de jucat este acumularea de experienţă la nivelul primei divizii. În ultima etapă CSȘ se deplasează la Steaua București.

 Ştiinţa Explorări Baia Mare – CSU UV Timişoara: 3-0 (25-17, 25-17, 25-16)

Duel studenţesc, tranșat fără emoții de băimăreni, care leagă două victorii la rând și își oferă șansa de a trece pe locul 8, după ultima etapă când vor evolua la Cluj. Victoria pare laîndemână în disputa cu o echipă care a reușit o singură victorie în tot sezonul. Nu au fost necesare eforturi deosebite, timișorenii dând o replică ceva mai consistentă doar în setul trei, când au și condus pe tabelă până la primul time-out tehnic.

Alex FARA


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu