Share
Explorări câștigă dubla ”cupă-campionat” cu Piatra Neamț

Explorări câștigă dubla ”cupă-campionat” cu Piatra Neamț

Știința Explorări și VCM LPS Piatra Neamț s-au întâlnit a doua oară la distanță de doar 3 zile, băimărenii învingând de fiecare dată cu 3-0.

CSM Știința Explorări – VCM LPS Piatra Neamț: 3-0 (27, 19, 15)

La primul joc pe teren propriu din noul sezon, Știința Explorări și-a adjudecat și meciul de acasă din campionat, cu VCM LPS Piatra Neamț, după ce câștigase și în deplasare, în Cupa României. Nemțenii au pus probleme doar în primul set, al cărui final a fost foarte strâns, Explorări fiind nevoită să revină în mai multe rânduri, până să își adjudece setul. Seturile doi și trei au fost însă jucate mai mult pentru spectatorii care nu au mai văzut volei de primă ligă de vreo 5 luni. Și chiar au avut ce să vadă, jocul echipei fiind promițător, în condițiile în care cu doar două luni în urmă viitorul echipei era incert. Au încântat argentinianul Imhof și moldoveanul Talpă care, în acest sezon, se arată a fi două arme de temut pentru adversari.

Ținem să menționăm pe final rigiditatea cu care a tratat FR Volei această dublă întâlnire. Cele două echipe căzuseră de acord să joace ambele meciuri în Baia Mare, în acest weekend, în condiții reciproc avantajoase. Din păcate FRV nu a fost de acord, astfel că Explorări a făcut un drum de aproape 800 de kilometri de care putea fi scutită.  Trebuie subliniat că aceași FRV a dat astfel de „dezlegări” în alte situații similare.

În etapa următoare, pe 3 noiembrie, Știința Explorări joacă din nou pe teren propriu, cu CSM Arcada Galați, medaliata cu bronz a sezonului trecut.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu