Share
Evoluție „gold” a înotătorilor masters de la ”Gold Star Baia Mare”

Evoluție „gold” a înotătorilor masters de la ”Gold Star Baia Mare”

În weekendul 16 – 17 martie, la Bekescsaba (Ungaria) s-a desfășurat cea de a XXII-a ediție a Concursului Internațional de Masters Cupa ”Gaspar Ervin”, rezervat înotătorilor cu vârsta mai mare de 25 de ani. Au participat sportivi trecuti de 25 de ani din Ungaria, Slovenia, Bulgaria și România. Clubul băimărean Gold Stars a participat cu trei sportivi, care au obținut un snop de medalii.

  • Delia Ana Kovacs (categoria 40 – 44 de ani. Locul 1 – probele de 400 m liber și 50 m spate ♦ Locul 2 -probele de 100 m spate si 200 m mixt. În clasamentul general al probei de 400 m liber, sportiva s-a clasat pe locul 2,  în conformitate cu punctajul acordat de LEN.
  • Istvan Hitter (categoria 40 – 44 de ani). Locul 3 – probele de 100 m bras și 50 m bras; de precizat că sportivul e la prima sa participare la un concurs internațional
  •  Sorin Octavian Stoica  (categoria 30 – 34 de ani). Locul 2 – proba de 400 m liber, cu un timp cu care a realizat baremul baremul pentru Campionatele Mondiale care se vor desfasura in acest an in Corea de Sud ♦ Locul 3 –  probele de 50 m liber si 100 m bras.
  • Cei doi înotători băimăreni, alături de doi clujeni, au alcătuit stafeta de 4×50 m mixt masculin a României, cucerind medalia de argint.

Pentru a participa la competiții, înotătorii masters ai clubului sunt  susținuți  financiar de  StarInst Proexpert si Dilevida Instal din Cluj-Napoca.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu