Share
Egal amical cu Potaissa Turda pentru elevii lui Plantin

Egal amical cu Potaissa Turda pentru elevii lui Plantin

Vineri după-amiază, CS Minaur a terminat la egalitate, 21-21 (7-9), meciul amical susținut în deplasare cu Potaissa Turda. A fost un meci extrem de echilibrat, cele două echipe trecând pe rând la conducere. În prima parte s-au marcat foate puține goluri (16 la număr), pentru ca în partea secundă să avem 26 de goluri marcate.

Minaur s-a dus la Turda cu 14 jucători, în lot fiind și cei trei jucători care au fost săptămâna trecută la lotul național. Au lipsit: Răzvan Apostu, Alexandru Csepreghi, Daniel Bera, Tomas Cip, Erik Pop și Sergiu Makaria.

AHC Potaissa Turda – CS Minaur Baia Mare: 21-21 (7-9)

Minaur a condus 2-0 (min 8), gazdele nereușind nici măcar un gol în acest interval. Apoi Minaur nu a înscris vreo șase minute, timp în care Potaissa a dus scorul la 4-2. Băimărenii egalează la 5 (20), apoi sunt conduși 6-5 (23) pentru ca în următoarele șase minute să înscrie de patru ori. La pauză s-a intrat cu 7-9 în favoarea oaspeților.

După reluare, Minaur își păstrează avansul de două goluri: 10-12 (34). Primim trei goluri, 13-12 (39), după care marcăm de patru ori la rând: 13-16 (45). În min. 53, Minaur conduce 17-20, dar gazdele egalează la 20 cu două minute înaintea ultimului fluier. Vojvodic punctează pentru echipă noastră, apoi Ghivil înscrie și el în ultimul minut și meciul se termină la egalitate.

Minaur: Adrian Țenghea, Ionuț Ciobanu – Janja Vojvodic 5, Tudor Botea 3, Andrei Buzle 3, Milan Kotrc 3, Georgel Haiduc 3, Călin Căbuț 2, Daniel Mureșan 2, Teo Coric, Robert Nagy, Mihai Bușecan, Vojislav Brajovic, Albert Cristescu. Antrenori: Stephane Plantin, Alexandru Sabou și Răzvan Pop.

Săptămâna viitoare, CS Minaur va găzdui un turneu în Baia Mare, la care vor participa echipele: Potaissa Turda, CSU Suceava, CSM Reșița și CS Minaur. În prima zi, joi, 23 ianuarie, de la ora 17.00, Minaur va întâlni echipa din Reșița, iar de la ora 19.00 vom avea partida dintre Suceava și Turda. În funcție de rezultatele din prima zi, învingătoarele vor juca între ele vineri de la ora 12.00, în timp ce învinsele vor evolua de la ora 10.00.

Info: minaur.ro;  foto: Andrei Păcurar (ahcpotaissa.ro)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu