Share
Echipa de handbal feminin Minaur revine la vechea denumire: HCM

Echipa de handbal feminin Minaur revine la vechea denumire: HCM

Din sezonul viitor, echipa de handbal feminin se va numi din nou HCM Baia Mare – a anunțat, joi, edilul șef al municipiului. Anunțul a avut loc cu ocazia reconfirmării pentru sezonul viitor a conducerii tehnice a echipei feminine, în frunte cu antrenorul Costică Buceschi și managerul sportiv Daniel Kotecz, secondați de Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu.

„Sunt bucuros că rămân la echipă și avem continuitate, deoarece tot timpul am fost adeptul proiectelor pe termen lung, pentru că performanța nu poate să apară peste noapte”, a declarat Costică Buceschi (foto), după semnarea contractului.

Din păcate nu s-au anunțat încă nume noi în privința lotului pentru sezonul viitor. Se știe doar că se poartă discuții cu majoritatea jucătoarelor, unele având chiar contracte pe doi ani, echipa urmând a fi clădită pe osatura actuală.

În ceea ce privește revenirea la vechea denumire de HCM Baia Mare nu s-a făcut nicio referire la modalitatea tehnică sau legală prin care se va face schimbarea acestei denumiri sau dacă noua structură va avea o personalitate juridică separată de cea a CS Minaur Baia Mare.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu