Share
E greu să mergi la serviciu și să faci și performanță sportivă

E greu să mergi la serviciu și să faci și performanță sportivă

Știința Explorări Baia Mare pare să se fi resemnat cu statutul de învinsă și cu un loc codaș în clasament. Singurele meciuri din care băimărenii mai au șanse să scoată puncte sunt cele de pe teren propriu cu CSM Câmpia Turzii și U Cluj. Cu probleme de lot, cu jucători semiprofesioniști (unii din ei având locuri de muncă) și cu veșnice dificultăți financiare, situația este oarecum de înțeles.

Știința Explorări Baia Mare – CSM București: 0-3 (-21, -13, -21)

Înfrângere pentru Știința Explorări pe teren propriu în fața echipei CSM București. Confruntați cu mari probleme de lot la acest meci, băimărenii au fost învinși de o echipă mai valoroasă, care a jucat la turație maximă de la prima până la ultima minge. Gazdele au avut o evoluție bună doar trei sferturi din seturile I și III, când au condus până la scorul de 20-19, după care valoarea individuală și experiența superioară a jucătorilor bucureșteni și-a spus cuvântul.

Evoluția scorului:

  • setul I: 2-0, 3-5, 10-8, 12-9, 16-14, 17-19, 20-19, 21-21, 21-25;
  • setul II: 1-4, 2-6, 5-10, 10-21, 13-25;
  • setul III: 5-3, 9-5, 13-8, 16-17, 20-19, 21-25

Marius Botea (antrenor principal. Știința Explorări): „Era de așteptat să avem un meci greu deoarece am avut probleme serioase în alcătuirea echipei. Răileanu nu s-a antrenat toată săptămâna, din cauza unei răceli, Sorin Dragomir are o problemă la călcâiul lui Ahile, iar Cristian Imhoff este blocat în Ungaria până la obținerea vizei. De asemenea, Țuțea, Balog și Neamț sunt angajați și vin la antrenamente când pot, așa că situația este destul de delicată. Cred că puteam câștiga măcar un set, dar am comis câteva greșeli individuale care ne-au costat”.

Dragoș Răileanu (căpitan Știința Explorări): „A fost un meci dificil, așa cum ne așteptam. CSM este o echipă bună cu titulari și rezerve de același nivel. Noi încercăm să facem puncte, dar azi nu s-a putut. Și problemele noastre de lot și-au spus cuvântul, dar sperăm ca în etapele următoare jocul nostru să se îmbunătățească”.

Știința Explorări: Al. Dragomir, Țuțea 6p, Mocanu 6p (2 blocaje), Talpă 10p (4 blocaje, 2 ași), Nagy 4p (un as), Crișan 7 (2 blocaje, un as), Popovici (libero). Au mai jucat: Răileanu și Butnaru. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Etapa viitoare Explorări joacă în deplasare la Dinamo București, miercuri, 20 februarie, de la ora 17.00.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu