Share
După prima zi din Baia Mare Winter Cup,  România – Ungaria: 2-0

După prima zi din Baia Mare Winter Cup, România – Ungaria: 2-0

Prima zi a turneului amical de tineret Baia Mare Winter Cup s-a încheiat ieri cu victoria celor două echipe românești participante la competiție.

CS Minaur Baia Mare – Ferencvaros TC: 36-25 (19-7)

În prima partidă a turneului, CS Minaujucat dezinvolt și a condus de la un capăt la celălalt pe Ferencvaros TC. Raul Fotonea a pus accent pe faza de apărare, la care elevii săi au fost exacți mai ales în prima repriză, ajutați și de cele 14 intervenții ale lui. E drept că oaspeții au aliniat o echipă foarte tânără, cu jucători sub 20 de ani, a căror lipsă de experiență și-a spus cuvântul. De la Minaur, 4 jucători au marcat câte 5 goluri fiecare: Robert Nagy, Tudor Botea, Sergiu Makaria și Georgel Haiduc. O evoluție foarte bună a avut și Yurii Pop, cel care în ziua meciului a împlinit 21 de ani, ocazie cu care a marcat 4 goluri.

România U21 – Pick Szeged U21: 32-23 (14-11)

Fiind vorba de o selecționată, România U21 pare a fi favorita acestui turneu. Cu toate acestea maghiarii au făcut o figură frumoasă pentru o echipă de ligă secundă. În prima parte meciul a fost echilibrat, doar câteva execuții personale și inspirația portarilor făcând diferența. În partea a doua junii luni Sandu Iacob au forțat și și-au adjudecat victoria. Cel mai bun om al meciului a fost Dragoș Hanțaru, care a marcat 6 goluri.

Competiția continuă sâmbătă după următorul program: orele16.00, România U21 – Ferencvaros TC U21 19.45,  CS Minaur Baia Mare – Pick Szeged U21.

Intrarea este gratuită, iar ambele meciuri pot fi vizionate live și pe pagina de facebook și canalul youtube ale CS Minaur Baia Mare.

Alex FARA

Credite foto: Paul Ursachi, facebook CS Minaur

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu