Share
Dragas Milos a debutat la Minaur cu 8 goluri

Dragas Milos a debutat la Minaur cu 8 goluri

Lupta pentru ocuparea unui loc în play-off la finalul sezonului regulat a continuat azi pentru CS Minaur Baia Mare cu un meci pe teren propriu împotriva celor de la CSM Făgăraș. La băimăreni au debutat cele două noi achiziții, Uros Vilovski si Milos Dragas. În lipsa lui Pierre Ragot, accidentat, Dragas a preluat „sarcina” de golgheter, marcând 8 goluri la prima sa apariție în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”.

Prima repriză a fost foarte disputată, cu multe eliminări, mai ales în tabăra oaspeților. Cel mai interesant moment a avut loc în jurul minutului 23, când făgărășenii au primit trei eliminări succesive. În ciuda acestei inferiorități au reușit să marcheze un gol și să nu primească niciunul. Repriza s-a încheiat cu avantaj minim pentru Minaur.

Repriza secundă a fost dominată la început de băimăreni, însă oaspeții au revenit. Ultima egalitate a fost consemnată în minutul 29 (17-17). Spre final Minaur a marcat de patru ori consecutiv, desprinzându-se decisiv. Scor final 27-22. Pentru Minaur au marcat Dragas 8 goluri, Câmpan 4, Căbuț 3, Lazici 2, Popescu 2, Mureșan 2, Halcă 2, Cristescu 1, Vilovski 1, Haiduc 1, Marta 1.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu