Share
Două medalii de aur pentru atleții băimăreni la Cupa României Open Juniori (FOTO)

Două medalii de aur pentru atleții băimăreni la Cupa României Open Juniori (FOTO)

Ștefan

Stadionul bucureștean Iolanda Balaș Soter a găzduit weekendul trecut (24-25 iulie) Cupa României OPEN juniori, prima competiție de atletism de după perioada de izolare cauzată de pandemia de Coronavirus.

Din Baia Mare au fost prezenți doi sportivi care au reprezentat Liceul cu Program Sportiv, ambii reușind să obțină medaliile de aur.

Astfel, Bogdan Florin Achim a urcat pe prima treaptă a podiumului la săritura în înălțime, cu o performanță remarcabilă de 1.90 metri, devansându-și adversarul de pe locul 2 cu 5 centimetri.

La proba de aruncare a suliței s-a impus Ștefan Hendrea-Filip, care și-a surclasat adversarii de la categoria de vârstă Juniori 2, auncarea câștigătoare măsurând 47,71 metri, cu peste 9 metri peste performanța locului 2 (38,63m) și aproape 15 metri peste cea a locului 3 (32,90m).

Bogdan

Cei doi atleți sunt antrenați de profesoara Delia Grumaz.

Competiția s-a bucurat de o largă participare și în același timp a fost organizată în condiții de maximă siguranță și securitate sanitară impusă de condițiile speciale ale stării de alertă.

Nu s-a concurat la cursele de fond, semifond și ștafetă din cauza situației speciale menționate. Mai mult, la intrarea în incinta arenei s-a efectuat un triaj al sportivilor și antrenorilor, iar accesul spectatorilor în stadion a fost strict interzis conf. Ordinului 619/12.06.2020, sportivii având obligația să pastreze distanțarea fizică prevăzută în același ordin.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu