Share
Două băimărence nominalizate la premiile 4run Romanian Running Awards

Două băimărence nominalizate la premiile 4run Romanian Running Awards

Până în 23 decembrie iubitorii atletismului au posibiitatea să își voteze favoriții la premiile 4run Romanian Running Awards, acordate celor mai buni alergători ai anului 2018. Dintre cele 9 categorii care își desemnează superlativele (sprint, semifond, fond, maraton, ultramaraton asfalt, alergare montană, ultramaraton montan, orientare în alergare și triatlon, cel mai bun alergător și cea mai bună alergătoare din România), două au printre nominalizați și sportive din Baia Mare.

Astfel, o avem la categoria alergare montană pe Alexia Hecico (foto), de la LPS Baia Mare, campioană națională la juniori, locul 3 la Campionatele Balcanice și clasare pe locul 6 la Campionatele Europene și Mondiale.

La categoria cel mai bun orientarist al anului apare și numele Roxanei Culcean, medaliată cu bronz la Campionatul național de orientare turistică, la proba de semimaraton, unde a mai obținut și locul 6 la proba de distanță medie și locul 11 la cea de sprint.

Maramureșenii le pot vota pe cele două sportive accesând link-ul http://4run.ro/voteaza-alergatorii-anului-2018/.

Cei care votează vor putea câștiga prin tragere la sorți o participare gratuită la una din cursele organizate de Asociația Sport la Orice Vârstă: Timișoara 21k, Retezat SkyRace, Corcova Trail Run, Alba Iulia City Race și Bucharest Urban Athletics! Informații despre aceste trageri la sorți se găsesc pe pagina de Facebook 4run.

Rafael HEKMAN

Foto facebook


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu