Share
„Domnițele râului” învinse categoric de multipla campioană ”U” Olimpia Cluj

„Domnițele râului” învinse categoric de multipla campioană ”U” Olimpia Cluj

Universitatea Olimpia Cluj, multiplă campioană națională la fotbal feminin, nu avea cum să se încurce în confruntarea cu Independența Baia Mare, desfășurată duminică înainte de amiază, pe stadionul Central din Recea. „Domnițele râului” au putut doar să limiteze proprorțiile scorului, care oricum nu a fost unul blând.

AS Independența Baia Mare – Universitatea Olimpia Cluj: 0-7 (0-3)

Băimărencele au reușit să dea o replică mai consistentă doar în primele 15-20 de minute, după care clujencele, antrenate de Mirel Albon (totodată și selecționer a naționalei feminine), au spart gheața în minutul 22 cu un șut de la marginea careului. A urmat un autogol și în minutul 31 o altă reușită a atacului clujencelor. Până la pauză „domnițele” se regrupează și scapă cu fața curată, în ciuda altor două ocazii ale oaspetelor. După reluare, cu puțină atenție ar fi putut puncta în două rânduri și gazdele, însă cele care au fructificat au fost tot clujencele, marcând încă 4 goluri în minutele 55, 65, 68 și 82.

Independența rămâne la finalul turului cu satisfacția celor două victorii și a unui egal, dar și cu dezamăgirea de a fi pierdut la limită câteva jocuri ce le puteau propulsa mai sus în clasament.

A.S.Independența Baia Mare: Luciana Dragoș – Andreea Rakos, Diana Loredana Pop, Camelia Daneliuc, Cosmina Adriana Rotari, Paula Gavriș, Andreea Tătăran, Andreea Pop, Laura Desmerean, Ioana Borodi, Georgiana Predoi ● Rezerve: Georgiana Dârle, Ștefania Fedor, Daniela Buftea ● Antrenor: Liviu Ivasuc.

Rafael HEKMAN

Foto: Alin Boțioc


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu