Share
Doar golaverajul îi desparte pe handbaliștii băimăreni de locul de baraj

Doar golaverajul îi desparte pe handbaliștii băimăreni de locul de baraj

De acum orice partidă este decisivă pentru băieții de la Minaur. Din păcate, la Bacău echipa a plecat fără golgheterul Alexandru Csepreghi și tânăra vedetă Călin Căbuț, oficial accidentați. Băimărenii nu au găsit modalitatea de a întrerupe blestemul partidelor pierdute pe tărâm moldovenesc. Asta în ciuda faptului că Brajovic a marcat 9 goluri, în meciul disputat duminică, în ultima etapă a turului play out-ului Ligii Zimbrilor.

CSM Bacău – CS Minaur Baia Mare: 32-26 (15-12)

A fost o desfășurare de meci tipică băimărenilor. Facem meciuri în general bune și avem momente scurte de cădere, în care adversarii se desprind decisiv. La fel a fost și în duminica aceasta, când Fotonea & Co au rezistat până în minutul 17, la 8-8 . De aici până la finalul reprizei cifrele din statistica de pe frh.ro ne arată 12 aruncări la poartă cu 7 goluri la băcăuani și 8 aruncări cu 4 goluri la băimăreni. Diferență de 3 goluri la pauză, pe care reușim să o menținem apoi până în minutul 49 (26-23). Apoi avem din nou o cădere, Bacăul ajunge la 31-23 (min 56) și face inutile ultimele 3 goluri.
Coborâm un loc în clasament, la un punct de locul 1 și la egalitate de puncte cu locul 3, primul care duce la baraj. Urmează alte două deplasări la Cluj și la Suceava și abia pe 16 mai Minaur se întoarce în sala Sporturilor Lascăr Pană, pentru meciul cu CSM Făgăraș.

Minaur Baia Mare Țenghea, Apostu – Brajovic 9 goluri, Botea 5, Popescu 5, Haiduc 5, Popescu 1, Marta 1, Nagy, Y. Pop, oargă, Mureșan, Vujadinovic, Szabo. Antrenori:Raul Fotonea și Alexandru Sabou.

Rafael HEKMAN
Foto: facebook CS Minaur


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu