Share
Doar egal pentru Viitorul Ulmeni în turul barajului de promovare în Liga a 3-a

Doar egal pentru Viitorul Ulmeni în turul barajului de promovare în Liga a 3-a

Stadionul ”Viorel Mateianu” a găzduit azi turul barajului de promovare în Liga a 3-a, dintre campioanele județelor Maramureș și Sălaj, Viitorul Ulmeni și Unirea Mirșid.

Oaspeții, aflați la a doua tentativă consecutivă de accedere în eșalonul superior, au abordat partida foarte pragmatic, reușind să plece cu un egal și două goluri marcate în această primă confruntare. Cu toate că s-au declarat optimiști înaintea meciului, chiar dacă s-au confruntat cu probleme de lot, maramureșenii au jucat puțin timorați și au primit gol rapid, în minutul 11, de la Ciprian Pavel. Egalarea a venit după numai un minut, prin reușita lui Sergiu Costin. Maramureșenii au avut inițiativa în prima parte a reprizei secunde și au reușit să preia conducerea în minutul 47, prin golul înscris de Alexandru Ignat din lovitură de la 11 metri. Sălăjenii au continuat jocul bun și, după alte câteva ocazii de a marca, Pavel a făcut dubla, în minutul 75, stabilind scorul final, 2-2. Interesant de menționat că pe foaia de joc a gazdelor, antrenor a fost trecut Marius Feraru, fost jucător la Minerul Baia Mare, în locul lui Petre Ilieș, care a ocupat, de fapt, loc pe banca de rezerve a celor din Ulmeni.

Returul are loc la Zalău sâmbătă, 22 iunie, de la ora 17.30.

Viitorul Ulmeni: Ignat, Eudean, Costin, Balmoș, Balaș, Roșianu, Vanca, Ardeleanu, Trif, Novoselevski, Mîndrean. Rezerve: Milea, Boga, Tarța, Pop, Maier, Zoldi, Dologa.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu