Share
De ce a demisionat Ionuț Marta de la CS Minaur Baia Mare

De ce a demisionat Ionuț Marta de la CS Minaur Baia Mare

Handbalul băimărean trece printr-o perioadă grea. La șirul de înfrângeri ale echipei masculine și la eliminarea prematură din Cupa României a echipei feminine se adaugă și situația financiară dificilă prin care trece CS Minaur. Salarii neplătite de 2 luni și restanțe la furnizori (parte din ei refuzând să mai presteze servicii sau să furnizeze produse), în valoare totală de aproximativ 1,5 milioane lei, l-au determinat pe Ionuț Marta, directorul clubului, să demisioneze. Demisia i-a fost acceptată de primarul municipiului.

Conform unor informații neoficiale, interimatul va fi preluat de Daniel Kotecz. Însă până la ora redactării acestei știri, el nu a confirmat, afirmând că nu știe încă dacă va accepta o eventuală numire. De asemenea, se preconizează că funcția de manager sportiv al echipei masculine va fi preluată de Ioachim Făt, aflat în drum și spre un post de director la aeroport

Ionuț Marta a ajuns la conducerea clubului la puțin timp după înființarea acestuia, în 2016. În mandatul său CS Minaur a promovat pe prima scenă a handbalului cu ambele echipe, feminin și masculin, dar și promovarea din liga a 4-a în liga a 3-a a echipei de fotbal. Probleme financiare precum și alte motive pe care probabil le va detalia cât de curând, l-au determinat azi să demisioneze, cu speranța de îndreptare a lucrurilor.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu