Share
David Simion și Sorin Șerban – cei mai buni fotbaliști de la Minaur Baia Mare

David Simion și Sorin Șerban – cei mai buni fotbaliști de la Minaur Baia Mare

Conducerea tehnică și managerială a secției de fotbal din cadrul CS Minaur Baia Mare a stabilit la finalul acestui an topul celor mai buni jucători din 2019, dând credit tinereții. Astfel, pe primul loc au fost clasați la egalitate David Simion, poate cel mai constant jucător al echipei, și Sorin Șerban (vezi foto), cel care în vară a fost transferat de FCSB, fiind apoi împrumutat la Poli iași.

Poziția secundă revine unuia dintre cei mai tineri fotbaliști din lot Bogdan Piper (16 ani) și unuia dintre veteranii echipei, Criprian Duruș (32 ani). Căpitanul Răzvan Lupu ocupă poziția a 3-a, deși ar fi  meritat o clasare mai bună. Valer Giurgiu și Alex Gudea au prins locul 4, ultima poziție din top revenindu-i lui Balazs Dombradi.

Echipa de fotbal a CS Minaur Baia Mare a avut un prim sezon relativ bun imediat după promovarea în Liga 3, chiar dacă a ratat promovarea. La jumătatea întrecerii din acest sezon, echipa se află pe poziția a doua în clasament, la 4 puncte de locul 1, singurul care poate duce la promovarea în Liga 2. Minaur are după 15 etape un total de 30 de puncte, obținute în urma a 9 victorii și 3 remize, alte trei partide fiind pierdute.

CS Minaur a marcat 19 goluri și a primit doar 8, având cea mai bună apărare din seria 5 (în 9 dintre jocuri nu a încasat niciun gol).

Topul jucătorilor

  1. David Simion, Sorin Șerban
  2. Bogdan Piper, Ciprian Duruș
  3. Răzvan Lupu
  4. Valer Giurgiu, Alex Gudea
  5. Balazs Dombradi

Clasamentul marcatorilor

  1. Krisztian Szekely, Adrian Bedea, Brian Lemac – 3 goluri;
  2. Alexandru Muscă, Răzvan Lupu, Adrian Șter – 2 goluri;
  3. Bogdan Piper, Răzvan Rus, Valer Giurgiu – un gol.

Rafael HEKMAN

foto: facebook


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu