Share
Dat afară de la Minaur, Yuriy Pop a fost primit cu brațele larg deschise de către Steaua București

Dat afară de la Minaur, Yuriy Pop a fost primit cu brațele larg deschise de către Steaua București

Conducerea tehnică a celor de la Minaur Baia Mare a renunțat în vară la serviciile handbalistului de origine ucraineană Yuriy Pop (nr. 10, în dreapta imaginii), punându-i în vedere să își caute echipă, în ciuda faptului că acesta mai avea un an de contract cu gruparea băimăreană. Mișcarea a avut loc încă înainte ca Stephane Plantin să fie numit antrenor principal, așa încât acesta nu și-a putut face o impresie despre calitățile jucătorului care a evoluat la CS Minaur timp de 3 ani, punând umărul și la promovarea pe prima scenă.

Yuriy Pop este de meserie centru, însă în sistemul de joc al lui Raul Fotonea a fost folosit în special în faza de apărare. Handbalistul format la CS Marta a reușit să își găsească un nou angajament, fiind dorit de mai multe echipe din țară. În cele din urmă a ales Steaua București, echipă cu care a participat la pregătirea de la Cheile Grădiștei și pentru care a făcut deja câteva meciuri bune, impunându-se rapid ca titular și făcând o foarte bună impresie colegilor și mai ales antrenorului Sandu Iacob.

Minaur îl va avea adversar pe Yuriy Pop în etapa a 6-a (3 octombrie) când va juca în deplasare la Steaua și mai apoi în retur (27 februarie 2020), când îl vom revedea pe parchetul sălii de sport băimărene.

Rafael HEKMAN

Foto facebook CS Minaur


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


2 Comentarii în această postare

  1. Fără supărare, dar băiatul nu are valoare de Minaur! El este bun doar pt.o echipă din a doua parte a clasamentului (play-out). MINAUR trage anul ăsta pt.locurile 1-5 Deci nu este de noi.

    Răspunde

Lasă un comentariu